PROMO

Pegla za kosu – kako odabrati pravu?

Piše: Promo / Vrijeme: 23:58 18.10.2016 / Rubrika:
0

Postoje razni tipovi kose, a izbor koji nam se nudi za njegu kose još je veći. Jedan od najkorištenijih proizvoda je pegla za kosu. Koliko ste se puta zatekli u situaciji da se kosa ponaša onako kako bi ona htjela, a ne kako vi to želite? Pegla za kosu pomaže vam izravnati kosu i napraviti frizuru baš kako želite.

Odabir pegle za kosu

Kod odabira je važno pronaći proizvod koji odgovara vašim potrebama. Lako se izgubiti u brojnim modelima koji se nude na tržištu.

Važno je odabrati pravi oblik za vašu ruku tako da vam korištenje bude što ugodnije. Prije kupovine dobro procijenite kolika je potrebna širina pegle za kosu kako bi njome mogli zahvatiti optimalan obujam kose.

Kod zagrijavanja pegle postoje gradacije temperature, a u slučaju da prvi put kupujete peglu za kosu, najbolje je krenuti s umjerenim temperaturama pa ih kasnije eventualno povećavati ili smanjivati ovisno o onome što vašoj kosi više odgovara.

Tehnologija aparata za ravanje kose

Proizvodi koji u sebi imaju senzor štite ravnotežu vlage kose prilagođavajući temperaturu pegle za kosu kako bi sačuvali prirodnu vlagu kose i omogućili zdravi sjaj.

Aparat za ravnanje kose s pločama od keramike ili titanija pravi je odabir. Ako aparat za ravnanje kose ima nepomične ploče potrebno je obratiti pažnju da prejakim pokretima ne slomimo kosu. Aparati koji imaju pomične ploče štite kosu od lomljenja na taj način. Regeneracija ionima pruža bolju njegu te ostavlja kosu sjajnom baš kako želite.

Nakon tretmana, vašu kosu možete po želji dodatno zaštiti proizvodom po izboru ili je pustiti da se „odmori“, a nakon toga zablista.

Ako vas zanima ponuda aparata za peglanje kose, pogledajte što se nudi.

Piše: Promo / Vrijeme: 23:58 18.10.2016 / Rubrika:

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr