Hoćete probati?

Negativne energije, ali i bakterija u domu možete se riješiti na vrlo jednostavan način

Ako ste konstantno bolesni i razdražljivi, moguće je da obitavate u prostorijama punim negative

Ne treba zanemariti onaj osjećaj kada uđete u neku prostoriju ili nečiji dom i osjetite nešto čudno. Bilo da vjerujete ili ne u dobru i lošu energiju, ova potonja ostavlja traga na nama i taloži se u prostorijama u kojima obitavamo.

Ako ste svadljivi, boležljivi i lošeg raspoloženja, možda konstantno živite okruženi nakupljenom negativom. Sva sreća, postoji vrlo lak način kako je se riješiti – paljenjem biljaka. “Paljenje je doslovno kupka od dima”, napominje praktikantica alternativnih metoda liječenja Liz Saal de Casas iz Perua.

Osim loše energije, riješit ćete se i bakterija

U paljenju, odnosno dimljenju obično se koristi kadulja koja ima antibakterijska svojstva pa prostor čisti i od bakterija u zraku. Jedno istraživanje je pokazalo da je paljenje biljaka uklonilo čak 94 posto bakterija. Umjesto kadulje može se koristiti i tamjan. Sve što trebate napraviti jest otvoriti sve prozore i zapaliti malo sušene kadulje nad tanjurićem. Kada se počne dimiti, prođite njome po svim prostorijama, koncentrirajući se na uglove gdje se negativna energija najviše skuplja.

No, prije paljenja dom treba biti čist od prašine, mrvica i ostalih nečistoća. Tijekom dimljenja također je dobro usredotočiti se na pozitivne misli, ciljeve i želje jer tako stvarate energetski krug i tjerate negativu van.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr