STRAIGHT OUTTA VAGINA

‘Straight Outta Vagina’: Pussy Riot imaju novu pjesmu i odlučile su je posvetiti poznatom političaru

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 17:56 26.10.2016 / Rubrika:
Foto: Screenshot/YouTube
0

Ova pjesma je veća od Trumpa. Vagina je veća od Trumpa

Ruskinje Pussy Riot imaju novu pjesmu, govori o vaginama, posvetile su je Donaldu Trumpu (i svima koji se tako osjećaju) i jako je zarazna, a poruka koju šalje nevjerojatno snažna (kao i sve njihove).

Pjesma se zove Straight Outta Vagina, a cure su je napravile u suradnji s Desi MoLeikeli47 i žele Trumpa osvjestiti tko je zapravo zaslužan za njegov život. A to je žena i njena vagina, koje je u svojoj karijeri već nebrojeno puta i verbalno i fizički brutalno i odvratno napadao.

Članice Pussy Riota 2012. su zatvorene i u zatvoru su provele gotovo dvije godine, zbog “vrijeđanja” Vladimira Putina u sklopu svog “Punk Prayer” performansa. Ali apsolutno ih ništa ne može spriječiti da onima koji to zaslužuju kažu što ih ide.

Vagina je veća od Trumpa

axc

Sada je na tapeti Trump, a cure tvrde kako je prilično ironično što se taj čovjek hvali kako žene hvata “za vagine”, a upravo vagini može zahvaliti što uopće postoji. No, ova pjesma nije poruka jedino i isključivo Trumpu. Ona je nešto puno više.

“Ova pjesma može se smatrati odgovorom Trumpu. Ali vjerujem kako je ideja snažne ženske seksualnosti mnogo veća od bilo kojeg populističkog megalomanskog muškarca … Vagina je veća od Trumpa”, izjavila je za The Guardian članica grupe, Nadya Tolokonnikova.

“Ne pravi se glup, ne pravi se blesav, vagina je mjesto iz kojeg si zapravo izašao”

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 17:56 26.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr