Horoskop i brak

Tko je najbolji suprug zodijaka, a tko se u toj ulozi baš i ne vidi? Iznenadit ćete se rezultatima

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 08.09.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Što mislite tko je na prvom, a tko na zadnjem mjestu?

Dobar brak ili veza podrazumijeva prije svega poštovanje, kompromis i međusobno poticanje na rast, ali nije svatko spreman na to. Neki su spremni napraviti sve za voljenu osobu, dok drugi bježe od ‘obveza’ jer misle da će tako izgubiti slobodu i identitet.

Thought Catalog je poredao horoskopske znakove po tome tko je najbolji suprug zodijaka, a tko se u toj ulozi baš i ne vidi:

Rak


Činjenica je da su Rakovi najbolji muževi jer ne bježe od vezivanja, odani su, pažljivi, iskreni i sanjaju o tome da izgrade život s voljenom ženom. Kada su zaljubljeni i vole, duboko proživljavaju te osjećaje i znaju da zajedno možete riješiti bilo kakve probleme.

Vaga

Za Vage se može reći da su vrlo zaljubljive prirode i osim voljene osobe vole sam koncept ljubavi. Iako su često neodlučni, kada vole i odluče s kim žele odnos podići na novu razinu, njihova lojalnost i ljubav nisu upitne. U brak unose balans, nadahnuće i potiču partnera da raste zajedno s njima.

Škorpion

Da, Škorpioni jesu mračan znak, često ljubomoran i posesivan, ali kada vole, onda vole duboko, snažno i bezrezervno. Kada uđu u brak, to je to, odani su vam do kraja i to je ono što ih čini vrlo poželjnim muževima.

Blizanci

Bez obzira što su poznati vrtirepi, Blizanci su vrlo čvrsti i odani partneri. Prije svega žele oženiti partnericu koju duboko poštuju i njome su ponosni. Oni su sve – najbolji prijatelji, strastveni partneri, vaša druga polovica i i duhovni suputnik.

Ribe

Ribe glase za divne partnere, pogotovo ako ste kreativna žena koja bez problema izražava osjećaje. Kada vas muškarac Riba voli, na prvom ste mu mjestu i zasut će vas pažnjom, toplinom, lijepim riječima, gestama, ali će vam dati i prostora.

Jarac

Jarci u braku su snažna polovica uz koju se uvijek možete osjećati sigurno te ulažu puno napora u odnos. Pružit će vam mnogo mentalne i emocionalne potpore te će biti vaš glas razuma, vaš stup i najveći fan.

Djevica

Ovaj znak neće uvijek pokazati sve svoje boje, barem ne odmah na početku. Zabavni su, dobronamjerni i prilično opušteni, ali ponekad ih preplavi osjećaj da su ‘u okovima’. U tim trenucima teško procjenjuju istinu od onog što se događa u njihovim glavama, što može poljuljati inače čvrstu vezu.

Ovan

Odnos s Ovnom je odličan kada sve ide po planu, no više od svega vole biti u pravu, čak i na štetu cjelokupne veze ili braka. Vole da ih se čuje i teško sklapaju kompromise, a to ih čini prilično teškim partnerima ako ne znate kako se postaviti.

Lav

Lavovi vole snažno, duboko i predano te su predani supružnici. No, u teškim situacijama vrlo često ispoljavaju svoju mračnu stranu u vidu agresije jer se ponekad ne znaju mirno nositi s izazovima. Život s Lavom je ili odličan ili vrlo težak, ovisno o tome znate li se izboriti za sebe.

Bik

Najtvrdoglaviji znak među zodijačkim muževima je definitivno Bik. Ako nije po njegovom, onda nije nikako. Dakako, puni su ljubavi i odani prema bližnjima, ali život s njima može izgraditi samo žena koja je čvrsta i koja se ne boji izraziti svoje mišljenje, koliko god bilo suprotno od njihovog.

Vodenjak

Vodenjaci su prilično teški partneri, a sve zbog svoje ambicioznosti, pretjerane individualnosti i želje za slobodom. Prije stupanja u brak moraju biti jako sigurni da se partnerica uklapa u njihov životni stil i da ih neće gušiti.

Strijelac

I na zadnje mjesto dolaze nam Stijelci, poznati slobodni duhovi zodijaka. Obožavaju avanturu i otkrivanje novih stvari, putovanja, spontanost… Upravo zbog toga se boje obvezivanja kroz brak jer misle da će ih takav život sputavati i da neće moći ostvariti sve što žele.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 08.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr