HOROR NIKAD NIJE IZGLEDAO BOLJE

Stiže nam Halloween: 13 zastrašujuće dobrih serija koje biste mogli pogledati ovaj mjesec

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:54 07.10.2016 / Rubrika:
Foto: IMDB
0

Bliži se Noć vještica, a ove serije idealne su upravo za to doba

Ako volite horor serije o vukodlacima, vampirima, nadnaravnim silama, ubojstvima i paranormalnom, onda ćete na ovom popisu pronaći nešto za sebe:

Scream Queens

Serijski ubojica neprestano vreba, ali da bi serija bila malo blaža tu su genijalne humoristične scene, pretjerivanje s modom i nezaboravni trenuci glavnih likova. Trenutno se prikazuje druga sezona serije.

Sanjiva dolina

I u četvrtoj sezoni serije Ichaboda Cranea čekaju novi misteriji koje treba otkriti, a serija se vraća sljedeće godine. Do tada možete ponovno pogledati prve tri sezone (ili samo pogledati, ukoliko još niste).

Američka horor priča

Ova antologijska serija, čija se radnja odvija na različitim lokacijama i oko različitih likova, među kojima su ukleta kuća, psihijatrijska bolnica, enigmatski hotel, trenutno je u svojoj šestoj sezoni.

Živi mrtvaci

Trenutno se na FOX-u prikazuje sedma sezona serije, a zombiji su sami po sebi dovoljni da ovu seriju percipirate kao idealnu za Noć vještica.

Hemlock Grove

Ova je serija imala tek tri sezone, ali priča o brutalnom ubojstvu djevojke i traganju za njenim ubojicom u gradu u kojem baš svatko skriva neku tajnu sigurno će vas zainteresirati.

Wicked city

Ova serija s Ed Westwickom, kojeg se svi sjećamo kao nestašnog Chucka Bassa iz Tračerice, nažalost ima samo jednu sezonu, ali još jedna priča o serijskom ubojici nikad nije previše.

Ash vs Evil Dead

Trenutno se prikazuje druga sezona ove horor-komedije iz franšize Evil Deada, u kojoj se Bruce Campbell vraća u ulozi Asha Williamsa.

Lovci na natprirodno

Malo je onih koji nisu pogledali barem koju epizodu ove serije o dvojici braće i lovaca na natprirodne sile, a trenutno se prikazuje njena već 12. sezona.

Paranormal Witness

Iako postoji nebrojeno puno emisija koje pričaju priče ljudi s paranormalnim iskustvima, ova je posebno zastrašujuća i definitivno jedna od boljih.

Pravi detektiv

Prva sezona ove serije proglašena je daleko uspješnijom od druge, a toliko je zastrašujuća da će genijalno sjesti upravo na Noć vještica.

Vrisak

Serija inspirirana istoimenim filmovima trenutno je pri kraju druge sezone.

Hannibal

Prilično zastrašujuća i genijalna serija bazirana na poznatim romanima Thomasa Harrisa o Hannibalu Lecteru.

Vampirski dnevnici

Trenutno se prikazuje osma sezona ove serije o vukodlacima, vampirima, ubojstvima i ljubavnim iskušenjima.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:54 07.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr