Jednu stvar nikako ne želi

Meghanin otac konačno se oglasio u vezi skorašnjeg vjenčanja: Evo što misli o Harryju i svojoj kćeri

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 10.01.2018 / Rubrika:
Foto: ADRIAN DENNIS, Meghan Markle/AFP, Instagram
0

Meghan je već odlučila da će ju pred oltar voditi majka, a ne otac

Otkad su se Meghan Markle i princ Harry zaručili, definitivno su u centru pažnje i to pogotovo zbog Meghan. Buduća vojvotkinja, čini se, uvodi neke novotarije u kraljevsku obitelj. Tako je odlučila da će je do oltara voditi majka, a već je navodno i odabrala kumu umjesto glavne djeveruše, kako nalaže britanska tradicija.

Meghan Markle za Božić je Elizabeti II. poklonila neočekivani dar: ‘Kada ga je vidjela, kraljica je prasnula u smijeh’

Meghan Markle/Instagram

S obzirom da su Meghanini roditelji rastavljeni, princ Harry je imao priliku dobro upoznati samo njezinu majku Doriu Ragland, dok je s ocem susreo samo nekoliko puta. Thomas Markle se prošlog vikenda zatekao u jednom dućanu, gdje ga je jedna žena pitala što misli o nadolazećem vjenčanju njegove kćeri i princa Harryja.

Kako navodi The Sun, Thomas je iskazao potpuno oduševljenje: “Mislim da je ovo divno, jako mi je drago zbog nje. Mislim da si baš pašu. Jako volim Meghan, a Harry je pravi džentlmen”, rekao je otac.

Bez obzira na to, rekao je da ne želi medijsku pozornost niti da ga svugdje prate kamere. Thomas i Doria su se rastali kada je Meghan imala tek šest godina i od tada je cijelo vrijeme živjela s majkom za koju kaže da joj je inspiracija.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 10.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr