Sva sreća pa nije

Malo je falilo da Leonardo DiCaprio ne glumi Jacka u Titanicu: Evo tko mu je skoro oteo ulogu

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:30 07.12.2017 / Rubrika:
Foto: Screenshot/Youtube
0

Ne znamo bi li ovaj legendaran film bio isti

Već je prošlo čak dvadeset godina od prvog prikazivanja Titanica, kamo vrijeme ide? Toliko toga već znamo o njemu pa nas rijetko što može iznenaditi. No, čini se da Leonardo DiCaprio skoro nije glumio Jacka.

Teško možemo zamisliti bilo koga drugoga osim Lea u ulozi Jacka, zar ne? Kate Winslet nedavno je tijekom gostovanja u talk-showu ‘The Late Show with Stephen Colbert’ rekla da je Jacka trebao glumiti Matthew McConaughey, prenosi Bustle.


“Na audiciji sam bila s Matthewom, nije li to čudno? Nikada to nisam iznijela u javnost. Ali da, jesam, Matthew je bio tamo, što je bilo fantastično, ali totalno drukčije. Mislim da ne bi bili povezani na ‘Jack i Rose‘ ili ‘Kate i Leo’ razini”, rekla je Winslet.

S obzirom da su Kate i Matthew bili zajedno na audiciji, to znači da su zapravo bili skoro na kraju castinga, a ostalo je samo promotriti kemiju između glavnih glumaca.

“Bila je to jedna od onih audicija s kojih sam otišao, a mislio sam da imam sve pod kontrolom. Uživao sam, Kate je bila fantastična i to bi bila odlična prilika, ali Jamesu Cameronu se Leo ipak više svidio”, rekao je McConaughey za People.

Iako su oboje odlični glumci, moramo priznati da nam je drago što je Cameron izabrao Lea. Ipak je samo jedan Jack Dawson, zar ne?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:30 07.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr