žlica, vilica, umetak iz grudnjaka, što je sljedeće?

Cura za šminkanje koristi prilično neobičan alat. I čini se kako joj stvarno pomaže

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 10:00 07.01.2017 / Rubrika: ,
Foto: hudabeauty /Instagram
0

Znale smo da se žlica ponekad koristi kao pomagalo kod šminkanja, ali ovo je nešto potpuno novo…

Znate ono kad napokon odlučite staviti tuš na oči, iako baš i niste vješte u tome i nadate se da ćete ovaj put stvarno uspjeti, ali onda opet ispadne potpuna katastrofa? Da, vjerujemo da znate. A i mi suosjećamo s vama.

No, kako postoje djevojke koje su potpuno nesposobne za šminku (poput mene), isto tako postoje i razni trikovi koji nam pomažu da u šminkanju ipak budemo barem prihvatljivo prosječne.

Kanadska vizažistica, Laiba Zaid, tako je nedavno na Instagram profilu objavila zabavan i prilično koristan tutorial – u kojem nam je pokazala kako koristiti jedan prilično neočekivan predmet kako bi vam tuš na očima, obrve, ali i gotovo cijeli make-up izgledali besprijekorno, piše Marie Claire. A radi se o vilici.

A njen je koristan i neobičan tutorial na svom Instagram profilu također prenijela i popularna beauty bloggerica Huda Kattan i tako je stvar postala viralna…

Za crtanje obrva, za stavljanje tuša, za konturiranje nosa…

Osim nanošenja tuša i iscrtavanja obrva, Laiba je u svom videu pokazala još jedan super trik kojim svoj nos možemo učiniti nešto tanjim nego što možda zapravo jest. A priznajte da nikad niste vidjeli konturiranje koje se događa uz pomoć vilice kojom inače jedemo…

Prilično zanimljiva metoda. A sada kad smo vidjeli da vilice mogu služiti u razne svrhe, dok nam velike žlice mogu koristiti za smanjivanje onih ne lijepih vrećica ispod očiju, baš nas zanima ima li i nož za maslac neku drugu svrhu za koju još ne znamo?

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 10:00 07.01.2017 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr