'OPASNA LJUBAV'

Đubooks: Pročitajte ljubavni roman ‘Opasna ljubav’ i to će vam biti najbolja odluka ovog prosinca

Piše: Đurđica Sarjanović / Vrijeme: 14:00 11.12.2016 / Rubrika:
Foto: BORKO VUKOSAV
0

Ovo je jedna od najboljih i najtragičnijih ljubavnih priča

Colleen Hoover zaista je najbolja autorica ljubavnih romana danas, što i dokazuje svakom svojom novom knjigom. Nažalost, kod nas je bila prevedena samo jedna njezina knjiga dosad, a srećom naklada Neptun prevela je i objavila knjigu “Opasna ljubav” koja je jedan od klasika ovoga žanra.

Priča prati Tate Collins koja pred vratima svog novog stana pronalazi mrtvog pijanog pilota Milesa Archera. Situacija nikako nije ljubav na prvi pogled, ali ono što slijedi svakako je jedna od najboljih i najtragičnijih ljubavnih priča ispričanih u knjigama. Iako njihov odnos u početku nije ni prijateljski, on ne želi ljubav, a ona nema vremena za vezu, na kraju dolaze do zaključka da im preostaje samo seks.

U priču se upliće i prijatelj Tateinog brata…


Miles postavlja dva uvjeta u toj situaciji – Tate ga ne smije pitati ništa o njegovoj prošlosti, niti smije od njega očekivati budućnost. Pravila je lako postaviti, ali „caka“ je u tome da se sva pravila prelako krše.

Spisateljica je u priču upakirala najboljeg prijatelja Tateinog brata koji živi u susjednom stanu i kojem Tate ne može odoljeti. Problem u cijeloj ovoj priči je činjenica da vam ne smijem niti jedan detalj dalje otkriti, već vas samo nagovoriti da u najbližoj knjižari kupite „Opasnu ljubav“, što će vam svakako biti najbolja odluka u prosincu 2016.

O njenim pričama razmišljate još mjesecima

Colleen Hoover poznata je po pričama punim emocijama koje samo ona zna zaokružiti u knjige o kojima još mjesecima razmišljate. Likovi u njezinim knjigama specifični su po svojoj osobnosti, a ona ih uvijek uspijeva opisati do posljednjeg detalja da se sa svakim od njih možete poistovjetiti. Iznimka nije ni „Opasna ljubav“, a zaista je šteta da kod nas nisu prevedene sve njezine knjige, od kojih je svaka sljedeća po nečemu posebnija i bolja od one prethodne.

Ocjena: 5

Piše: Đurđica Sarjanović / Vrijeme: 14:00 11.12.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Đubooks

Donosimo ekskluzivni ulomak iz idućeg velikog hita u žanru psihološkog trilera, ‘On kaže/ona kaže’

Počelo je i kod nas. Psihološki trileri u svijetu su popularni već nekoliko godina, ali u Hrvatskoj tek sad ulaze dublje u svijest čitatelja. Možda ste među onima koji prate ovaj žanr pa mislite da pričamo površno, ali pravo sazrijevanje traje nekoliko godina. Teren je pripremljen 'Nestalom' i 'Ženom u vlaku', a sada nam stižu nove poslastice. Vrata straha su odškrinuta, slijedi otvaranje širom.

Povratak na Net.hr