Đubooks

Donosimo ekskluzivni ulomak iz genijalnog trilera ‘Ne vjeruj svojim očima’

Piše: Đurđica Sarjanović / Vrijeme: 14:00 30.01.2018 / Rubrika:
Foto: puls
0

Knjiga “Ne vjeruj svojim očima” izlazi za par dana, a mi imamo mali ulomak samo za tebe

Siječanj završava, a s njim i mirovanje izdavača. Rijetko će koji objaviti svoj hit naslov prije veljače. Prva knjiga koju morate pročitati ove godine izlazi za desetak dana i stvarno je genijalna. Ovo je prvi triler britanske autorice Sarah Pinborough, ali ne i njezina prva knjiga. Okušala se u raznim žanrovima koji su gotovo uvijek imali veze s fantastikom i nadnaravnim.

Ovoga puta imamo „čisti“ triler. No, poznajući Sarin književni put, nismo baš sigurni da neće ubaciti i pokoje iznenađenje. Ono u što jesmo sigurni je sljedeće: knjiga je izvrsna.

Radnja je vrlo zanimljiva


Louise je samohrana majka i tajnica zarobljena u zamornoj suvremenoj rutini. Jedne večeri upoznaje zanimljivog muškarca i među njima iskre frcaju na sve strane. Premda on ode netom nakon što se poljube, Louise je oduševljena što je konačno s nekime osjetila povezanost. Ipak, ne zna ništa o njemu. Ne zna da je on njezin novi šef. Ne zna da je oženjen. I to ženom koja će uskoro postati njezina najbolja prijateljica. Dok Louise muče sumnje, Adele pokušava održati privid savršenog braka. No, sada je prekasno za to, jer je ovaj ljubavni trokut zaigrao smrtonosnu igru iz koje postoji samo jedan izlaz.“

Hrvatski izdavač, Egmont, otvorio je novu biblioteku za odrasle, Puls. Ovo je prvi naslov te biblioteke, i definitivno će potaknuti ubrzani rad vašeg srce. Kao mali teaser predstavljamo vam nekoliko kratkih poglavlja kojima počinje roman Ne vjeruj svojim ocima.

Piše: Đurđica Sarjanović / Vrijeme: 14:00 30.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr