Preslatko 🦄🌈

Ovo je najzabavniji i najšareniji stan ikad (malo smo se zaljubile)

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 13:00 16.06.2017 / Rubrika:
Foto: studiomucci/instagram
0

Ne bi nam smetalo da nas netko preseli ondje

Amina Mucciolo i njen stan u duginim bojama potpuno su osvojili internet, a ako još niste čuli za ovu kreativnu i zabavnu umjetnicu i dizajnericu interijera, koja stoji iza brenda Studio Mucci, sad je baš pravo vrijeme.

Ako samo malo prođete po njenom Instagram profilu, vidjet ćete da je zadnje što Amina voli dosadno i obično. Zato je uložila dosta truda, vremena i mašte u preuređenje svog stana od 60 kvadrata u Los Angelesu, koji sada izgleda kao raj za sve ljubitelje duginih boja, jednoroga i svega lijepoga. I da, sama ga je nazvala ‘Cloudland’, jer stvarno i podsjeća na šarenu zemlju oblaka i snova.

U stanu trenutno živi sa suprugom Salvatorom, a za Daily Mail je ispričala kako se odlučila na baš ovakav dizajn. “Jako mi je važno da mjesto na kojem živim bude odraz mene i moje osobnosti, ali isto tako i odraz moga supruga. A mi želimo da naš prostor bude zabavan i sretan i inspirativan”, rekla je.

Njihov stan odraz je njihovih osobnosti

Također, njen vas stan odmah na prvi pogled podsjeti na jedno od najveselijih godišnjih doba – proljeće, a upravo je ono bilo još jedna inspiracija za ovakav dizajn. “Htjela sam da ovo mjesto izgleda kao prava umjetnička instalacija, a ujedno i kao proljeće. Jer, upravo ovako nešto se događa i u proljeće – tu su praznici, tu su boje, taj neki svježi osjećaj sreće. Sve je to nevjerojatno inspirativno”, objašnjava.

Kako se vama sviđa stančić? Nama je bombon.🌈 🍭🍬🦄

Stuff 🎨 #cloudlandliving #homedecor #interiordesign

A post shared by Amina Mucciolo (@studiomucci) on

It's a very cozy Saturday. 💕🐻💕

A post shared by Amina Mucciolo (@studiomucci) on

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 13:00 16.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr