'Upomoć, moja cura je nimfomanka!'

Poštovani! Nedavno sam otkrio da je moja cura nimfomanka i to me jako muči. To sam uvidio kad joj je iz džepa ispao kondom, a navodno koristi i pilulu za povećanje hormona seksualnosti.

18.1.2014.
9:53
VOYO logo

Dragi, Tony! Nimfomanija je poremećaj o kojem svi pričaju, a rijetko tko ima nešto pametno za reći. Pokušat ću vam pomoći jer sam stručnjak na gore navedenom području, s diplomom cum laude alternativne medicine na Hrvatskim studijima.

Taj se poremećaj javlja kod muškaraca i žena koji su izloženi intenzivnim štetnim utjecajima, kao što su erotski filmovi, prostački vicevi, glasna muzika ili peting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijed takvih stimulansa dolazi do promjena u ganglijima (lat. 'žlijezde'), koje onda luče neprimjerene hormone u krv. Hormoni se vežu za hemogobline (korisna bića koja žive u krvi), što kao posljedicu ima hemoseksualnost, u narodu poznatiju kao 'vrelu krv'.

Nažalost, farmaceutski i GM lobiji pokušavaju progurati mnoštvo štetnih lijekova kako bi tretirali ovaj poremećaj, a istina je da se on može sanirati i prirodnim metodama, no o tome vam niti jedan doktor neće pričati jer ih lobisti masno plaćaju mitom ispod stola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Relativno je lako spriječiti pojavu poremećaja izbjegavanjem moralno štetnih materijala, no kad se proces već pojavi u tijelu, nimfomaniju je puno teže liječiti. Teško ne znači i nemoguće, pa vam prenosim nekoliko metoda koje kolege i ja već godinama uspješno primjenjujemo na svojim prijateljima (stručni naziv za pacijente u alternativnoj medicini).

· Smanjeni unos vode. Malo je poznata činjenica da voda raznosi krv tijelom i pomaže u opskrbi spolnih organa hormonima. U nimfomana ti hormoni mogu biti toliko žestoki da uzrokuju upale organa, pa oni postaju rumeni i otečeni. Ako se spriječi dotok vode, spolni organ se vraća u stanje ekvilibrijumske ravnoteže i postaje ravnopravan dio tijela, poput pazuha ili koljena, umjesto da širi negativnu energiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Obnovite zajedničku duhovnost. Pričajte o dubokim stvarima, bavite se politikom, organizirajte peticije i referendume, meditirajte... To su samo neke od aktivnosti koje će smanjiti broj negativnih hormona u krvi.

· Izvadite mandule. Mandule su daleko najveće žlijezde u ljudskom tijelu, pa proizvode i najviše hormona. Kako nisu vitalne, najbolje ih je odstraniti. U tome vam može pomoći prijatelj (stručni naziv za doktore u alternativnoj medicini).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Izbjegavajte nova cjepiva. Ako ste imali nemarne roditelje, niste mogli izbjeći cijepljenja u djetinjstvu. No, vrijeme je da napokon uzmete stvar u svoje ruke i izbjegavate nova cijepljenja jer uzrokuju i pospješuju nimfomaniju. Žalosna je činjenica da su iste one kompanije koje vam prodaju 'lijekove' upravo među najvećim uzročnicima nimfomanije, pogotovo među djecom i ženama

· OBAVEZNO prestanite koristiti kondome i pilule. Kondomi su premazani lubrikantom koji pospješuje stvaranje neprimjerenih hormona, dok SU pilule hormoni koji se automatski unose u krv, poput heroina. Ono što je također strašno, a o čemu se ne priča zbog feminističkih lobija, jest da i kondomi i pilule obiluju spermicidima (lat. 'ubojice muškosti'), pa su opasne i za opstanak ljudske vrste!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Apstinencija. Najgore što možete učiniti za svojeg partnera/icu jest udovoljavati njihovim hirovima. Ako primijetite da se žele seksualizirati s vama samo zato što im to padne na pamet, bez neke dobre argumentacije ili dogovora (u to se ubrajaju, primjerice, 'kviki', spontani seks , oralni seks, poziranje '69', fistingiranje...), najgore što možete napraviti jest – popustiti. Radije apstinirajte nego da udovoljavate negativnim hormonima

Učitelj Jerolim, dr. prijatelj

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo