BRZI K'O INTERNET EXPLORER / Twitter se nemilosrdno sprda s priopćenjem Uskoka da je Bandić primao mito: 'Spavaš li mirno Šerloče Holmesu'

Čini se da vijest o primanju mita  preminulog gradonačelnika Zagreba koji je za života bio opterećen nizom optužnica nije osobito iznenadila hrvatske tviteraše

2.7.2021.
13:33

Nakon serije uhićenja Bandićevih suradnika i  ravnatelja HRT Kazimira Bačića, MUP i Uskok oglasili su se službenim priopćenjem u kojem su potvrdili da je „Milan Bandić primao mito“.

Čini se da ta vijest  preminulom gradonačelniku Zagreba koji je za života bio opterećen nizom optužnica nije osobito iznenadila hrvatske tviteraše.

„USKOK i MUP su Internet Explorer“, „Malo sam u šoku“, Spavaš li mirno Šerloče Holmesu“,  samo su neki od komentara.

Bilo je i onih crnohumornijih   „Ako ništa, ovog puta Uskoku Bandic ne može pobjeći iz zemlje...“, ali i onih kojima baš i nije bilo do šale.

„Iako sam svjestan da policijske istrage traju i da cijeli proces zahtijeva vrijeme... nisam uopće siguran da bi do ijednog od ovih uhićenja došlo da Bandić nije umro i da njegova stranka nije prestala biti HDZu korisna“, "Da je Bandić živ jučer bi glavna vijest bila visoka temperatura u Kanadi.", ističu drugi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen