SVI SU ONI (NEČ)ISTI / Tvrdi da se izvanzemaljac prerušavao u njezina supruga kako bi je seksao! Otkrila je i što poduzeti ako vam se to dogodi

Eto dokle su ti muškarci, pa i oni s drugih planeta, spremni ići za malo akcije

24.11.2021.
17:32

Američka propovjednica Sharon Gilbert upravo je dospjela u medije jer je uspjela prepričati jednu od najnevjerojatnijih priča godine. A u suštini kaže da ju je pokušavao poseksati izvanzemaljac, i to na prijevaru, tako što se prerušavao u njezina supruga.

"Dakle, nakon što smo se moj suprug Derek i ja oženili, jedne noći se u krevetu pojavila taj drugi, lažni Derek, i to dok je pravi ležao pored mene. Odmah sam znala da to nije moj muž, pa sam ga upitala tko je. Pritom sam bila potpuno svjesna da želi seks.

Najprije mi je odvratio: "pa to sam ja, tvoj muž", ali kasnije se ipak predstavio kao Kserkso I. Veliki (vladao od 486. – 465. prije Krista) , kao perzijski vladar iz iranske dinastije Ahemenida koji je vladao Perzijskim carstvom", ispričala je Gilbert u uvodu gostovanja kod kolege propovjednika Jima Bakkera.

U nastavku je ustvrdila da ju je to stvorenje nekoliko puta posjetilo, te da je odlazilo tek kada bi uspjela izgovoriti Isusovo ime.

"Znala bih čuti njegov glas u glavi i pritom mi nije dopuštao da se uopće pomičem, ali nekako sam uspijevala uzvraćati i boriti se kada bih se počela moliti", rekla je, pa naglasila da je želja tog stvorenja bila da je udalji od Boga.

Kako ga se riješila jednom za svagda, pitate? Naravno da njezina priča ima i jednako bizaran svršetak:

"Rekla sam mu: Dosta mi te! Pružila sam ruku, zgrabila ga za lice i skinula mu masku. Ispod nje se nalazio reptil! Rekla sam mu: Isus je stvaran, a ti se jedan lažljivac!", otkrila je tajnu konačnog obračuna s izvanzemaljcem Gilbert.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali