Play ponuda

Stella Demirović – fotkanje joj dobro leži!

shimmer fallback

21-godišnja Rovinjanka, nada se da će svoju karijeru početi graditi negdje u inozemstvu, u čemu joj želimo puno uspjeha.

7.9.2013.
9:14
Play ponuda

Stella Demirović rođena je u Rovinju, no živi u Rijeci gdje i studira. Odradila je nekoliko photoshootinga i jednu reviju do sada. Obožava biti u dobrom društvu i sa svojim prijateljima koji su joj veliki oslonac u životu. Nada se u skoroj budućnosti da će svoju karijeru početi graditi u inozemstvu. Ne znamo misli li Stella na svoje zanimanje ili karijeru modela, no sigurni smo da će biti uspješna čega god da se dohvati.

Njene fotke možete pogledati na linku ovdje, te joj dajte svoj glas, ukoliko vam se svidi. No, bez obzira na vaše glasove i njenu konačnu ocjenu, djevojku mjeseca odabrat će Midikenn.

Ukoliko Midikenn odluči da će Stella postati naša djevojka mjeseca, tvrtka Everet Zagreb nagradit će je kozmetikom Shiseido i Himalaya, u vrijednosti od oko 1.500 kuna.

I dalje primamo vaše prijave, drage djevojke, a prijaviti se možete na naš mail i to nakon što pažljivo pročitate uvjete izbora ovdje.

Play ponuda
Play ponuda