'NAJLUĐI LIK U SRBIJI' / Najgori bizarluk koji smo vidjeli: Voditelj u emisiji uživo popio menstruaciju, kolega kraj njega ispustio dušu

U uživo emitiranom YouTube podcastu 'Joca & Nidža Show', jedan od kreatora, reper Jovan Grunčić zgrozio je sve kada je popio menstruaciju pomiješanu s Coca-Colom

24.10.2021.
18:55
YouTube/Klinika

Prema mišljenju mnogih gledatelja koji su popratili nevjerojatno gnjusan trenutak u kojemu je srpski voditelj podcasta popio menstruaciju pred kamerama, ništa gadnije nisu imali priliku vidjeti u bilo kojoj, a naročito ne u "domaćoj" emisiji.

U YouTube podcastu pod nazivom "Joca & Nidža Show", u kojem su ovoga puta sudjelovali i voditelj Teša Tešanović te reperica Mimi Mercedez, jedna od gošća je Jovanu Grunčiću predložila da popije menstruaciju, što je on prihvatio, piše Noizz.

Kolega ispovraćao dušu samo od gledanja

Oni su odredili da kada se u programu uživo putem mrežnih uplata prikupi oko 100 i nešto dolara, Jovan će tada njezin prijedlog provesti u djelo, što se i dogodilo.

Grunčić je u čašu s menstruacijom, koju je dobio od jedne od djevojaka, ulio Coca-Colu, a zatim iskapio cijeli sadržaj. Reperu Rođenom, koji je sjedio pored njega, u istom je trenutku pozlilo, a kada je Jovan popio sadržaj iz čaše, taj je momak povratio.

"Najluđi lik u Srbiji", rekao je Rođeni, koji je sjedio do Jovana, a Mimi Mercedez i ženska ekipa pozdravile su ovu neobičnu gestu aplauzom. Inače, pored Jovana, kreator spomenute emisije je i reper Nikola Davić Nidža.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali