UPALI PRIJE SVRŠETKA / Policija prekinula orgije više od 50 ljudi u novogodišnjoj noći! Razlog? Kršili su mjere, a otkrila ih jedna greška

Image
Foto: Shutterstock

Policija je saznala za orgije na jednom imanju kod Barcelone nakon što je jedan par, pozvan na seks-zabavu, zabunom pozvonio na vrata pogrešne kuće

1.1.2022.
19:15
Shutterstock
Play logo

Španjolska policija je u novogodišnjoj noći na imanju u Llica d'Amunt u blizini Barcelone prekinula zabavu na kojoj je između 50 i osoba orgijalo u ljubavnom klinču. Sve ih čeka novčana kazna zbog kršenja covid-mjera prema kojima u Španjolskoj nije dozvoljeno okupljanje više od deset osoba.

Daily Mail piše kako je policija saznala za orgije nakon što je jedan par, pozvan na seks-zabavu, zabunom pozvonio na vrata pogrešne kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Par pozvonio na kriva vrata pa 'uprskao' stvar

Shvativši zašto su pozvonili na njegova vrata, savjesni mještanin pozvao je policiju. Policajci su na pravoj adresi zatekli goste kako se seksaju u sobama privatnog hotela. Orgije je navodno organizirala skupina Amerikanaca koji su za tu prigodu angažirali i prostitutke.

Nitko od zatečenih nije uhićen, ali svima prijete visoke novčane kazne. Tijekom racije, policajci su zaplijenili nekoliko noževa i drogu. U Španjolskoj je, zbog epidemije covida, na snazi i policijski sat od 1 do 6 sati ujutro.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo