LJUBAVNI TROKUT / Sjećate li se žene koja je zatekla supruga u kinu s ljubavnicom? Našli smo nastavak, u hodniku je dohvatila suparnicu!

Požudni suprug dobio je nekoliko udaraca po glavi, a sada znamo i to da prizor definitivno nije bio namješten

28.9.2021.
11:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije otprilike dva tjedna na našem portalu mogli ste vidjeti snimku koja je postala golemi hit na TikToku uz 33 milijuna pregleda. Posvjedočio je taj zapis da je jedna žena ušla u trag nevjernom suprugu, te ga pronašla u kinodvorani.

Sjedio je taj muškarac u tami u društvu ljubavnice, koja je odmah dala petama vjetra čim je ugledala bijesnu ženu. Požudni suprug pritom je dobio nekoliko udaraca po glavi, a sada znamo i to da prizor definitivno nije bio namješten i da je sve imalo dramatični nastavak.

Naime, najnovije snimke otkrivaju da je ljutita supruga u hodniku ipak dohvatila ljubavnicu, te da se osiguranje namučilo kako bi rastavilo dvije djevojke koje su dale svoje srce istom "frajeru".

Čupale su jedna drugu, naguravale se i psovale, a ostalo je tek nejasno gdje se točno odvila ta ljubavna drama. Jedni kao mjesto radnje navode Kolumbiju, drugi Boliviju, ali možda to sada i nije više tako važno.

---

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali