OVAJ TIP JE DEFINICIJA PEHISTA: / Ugrizla ga kobra dok je po drugi bolovao od korone, a prije toga je pokupio od malariju i denga groznicu

Image
Foto: Shutterstock

Unatoč svim nedaćama, Ian želi ostati u Indiji kako bi nastavio pomagati potrebitima

25.11.2020.
16:32
Shutterstock
Play logo

Britanskog humanitarnog radnika Iana Jonesa ugrizla je kobra u indijskoj saveznoj državi Rajasthan, nakon čega je ostao slijep i nepokretan. Kao da to nije bilo dovoljno, Britanac se u to vrijeme oporavljao od covida-19, nakon što se drugi put u nekoliko mjeseci zarazio koronavirusom.

Njegova obitelj kaže da su jako zabrinuti zbog njegovo stanja te se nadaju da su sljepoća i paraliza nogu samo privremeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ianov sin je za BBC otkrio da je njegov otac tijekom svog boravka u Indiji bolovao i od malarije i denga groznice.

Pokušao smiriti psa

Bivši zdravstveni radnik u Indiji vodi humanitarnu organizaciju čiji je cilj pomoći obrtnicima da se izvuku iz siromaštva. Claire Robertston koja vodi poduzeće rekla je da je Ian privremeno živio u skladištu organizacije u selu Jodphuru kako bi bio što bliže ljudima kojima je htio pomoći.

"Bio je u dijelu skladišta koje je pretvorio u svoj stambeni prostor kada je njegov udomljeni pas Rocky počeo lajati. Pružio je ruku da ga smiri, a onda ga je zbog naglog pokreta kobra dvaput ugrizla", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Jones je proveo gotovo dva tjedna na odjelu intenzivne njege, ali je napustio bolnicu u Indiji zbog velikog broja pacijenata s covidom. U međuvremenu je pokrenuta GoFundMe kampanja kojom se nastoje pokriti medicinski troškovi, kao i troškovi prijevoza do kuće, a ciljani iznos je odavno premašen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo čuli da je, uz sve što je već prošao, pretrpio i ugriz kobre koji je obično fatalan, nismo mogli vjerovati", rekao je njegov sin Sebastian i dodao kako njegov otac želi ostati u Indiji i pomagati obrtnicima.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo