Liam Gomez osjećao se malo čudno nakon što se probudio. Boljelo ga je uho, povremeno je osjećao vrtoglavicu. Nazvao je šefa i rekao da ne može na posao, a u uho nakapao maslinovo ulje.

"Stavio sam nekoliko kapi i otišao natrag leći. Isjetio sam neko škakljanje u uhu, ali mislio sam da je to zbog ulja", priča 27-godišnji Englez za Unilad.

"Kada sam se probudio nekoliko sati kasnije, i dalje me škakljalo nešto u uhu, a sad sam čuo i nešto nalik struganju, pa sam odlučio istražiti štapićem za uši", kaže Gomez.

'Samo što prije maknuti vražje stvorenje iz uha'

Malo je reći da ga užasnulo ono što je vidio – na štapiću je bilo paukovih nogu.

"Ispočetka sam htio samo što prije maknuti vražje stvorenje iz uha, bio sam zgađen jer se užasavam paukova. Kad sam se malo smirio, rekao sam , ovo mora na fejs“, kaže Gomez, koji je potom štapićem i ukosnicom malo po malo micao pauka iz uha. Večer prije uklonio je paukovo gnijezdo iznad ulaznih vrata s mnoštvo tek izleglih paukova.

'Nadam se da je bio mujak'

"Jednostavno sam ih pomeo metlom i otišao u krevet. Iduće jutro probudio sam se vrtoglavicom i začepljenim ušima", kaže. Kaže da će od sada spavati sa slušalicama. No ni onda ne može biti siguran.

"Nije mi palo na pamet provjeriti je li bio mužjak ili ženka. Nadam se da je mužjak, jer se stvarno nadam da nije ženka položila jaja", zaključio je.