KOJI PEH / Dedica bacio urok na ženu, uhvatio ju s mladim ljubavnikom kojem se zaglavio penis

shimmer fallback

Policija je pozvana u pomoć kad je dvoje ljubavnika u Južnoafričkoj Republici ostalo 'zalijepljeno' tijekom seksa.

28.2.2015.
15:45
Play logo

Sve to ne bi bilo toliko strašno da se nije proširila glasina da je prije toga prevareni suprug bio kod vrača, tražeći da urokom 'zaključa' vaginu njegove žene. Premda stručnjaci tvrde da je neugodno iskustvo prije uzrokovano stanjem u kojem se rodnica žene previše zgrči, pa penis ne može izaći van, ljudi su bili spremniji povjerovati glasinama, pa se brzo skupila ljutita gomila.

Lokalni mediji objavili su da je nevjernica, 34-godišnja Sasha Ngmea uživala s 22-godišnjim ljubavnikom Solom Qobozom u iznajmljenom stanu u Johannesburgu dok joj je suprug bio na poslovnom putu. Prije odlaska, suprug Neill otišao je kod vrača kako bi on bacio uroke na spolovilo njegove supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj urok, poznat pod imenom muthi trebao bi osigurati da ako itko drugi, osim supruga, pokuša spavati sa ženom na koju je bačen urok, on ostane zaglavljen sve dok se ne vrati suprug koji mu se zatim može osvetiti kako želi.

Kad se to dogodilo navedenom paru, počeli su vrištati, na što se počela okupljati svjetina. Susjeda Priscilla Ndlovu izjavila je: "U početku sam mislila da je riječ o vriscima seksualnog zadovoljstva, no ispalo je da su to bili krikovi molbe za pomoć. Pokucala sam na vrata i pitala ih je li sve u redu, a kad sam ušla i vidjela da on leži na njoj i plače, dok ona vrišti da je oslobodim, ostala sam u šoku!"

Dok je došla policija, okupilo se već više od 2.000 ljudi, pa su policajci morali koristiti suzavac jer je počela strka i naguravanje. Par je ubrzo prevežen u bolnicu, no lokalni stručnjak za magiju, Sangoma Mathabo Mofokeng, izjavio je da ih nitko neće moći razdvojiti dok ne dođe prevareni suprug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak priče je zasad nepoznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo