HRVATI VRIŠTE NA DJEDOVE BILJEŠKE O CJEPIVU: / Malo se pogubio s nazivima, ali glavno da on zna na što je mislio

Urnebesna objava je u samo nekoliko sati zaradila više od 7000 lajkova te je podijeljena čak 500 puta

3.4.2021.
12:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koje je cjepivo protiv COVID-a najbolje? Ako ni sami još niste načisto kojem proizvođaču vjerovati, možda vam pomognu ove bilješke jednoga djeda iz Dalmacije. Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanula je fotografija s popisom cjepiva uz koja si je netko zabilježio je li ono "dobro" ili "loše".

"Dida nakon vijesti u sedam", stoji u opisu fotke, koju su odmah prenijeli brojni domaći mediji. Djed iz ove priče napravio je ceduljicu na kojoj je, referirajući se na Pfizer, Modernu i AstraZenecu, napisao sljedeće: "Frajzep - dobro, Modena - dobro, Astra Zenica - loše."

Glavni hit na Facebooku

Urnebesna objava je u samo nekoliko sati zaradila više od 7000 lajkova te je podijeljena čak 500 puta. Jednako se toliko nakupilo i komentara, a mnogi su se sjetili i kako govore njihovi bake i djedovi.

"Samo Frajzep dolazi u obzir", "Moja baba je rekla da se cijepila sa star devetkom (AstraZeneca)", "Ima gorih od Tajzera", "Azra iz Zenice - loša", "Jel svaki dida i baba imaju isti rukopis ili ste bili kod moje?", glase neki od najzabavnijih komentara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali