INTERVENIRALA POLICIJA / Gradom je šetao uz ljepoticu odjevenu samo u donje rublje, stavio joj je i povodac kao da je seksualna robinja

Gradonačelnik Medellina zatražio je deportaciju Nizozemca

13.10.2021.
8:46
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nizozemac Patrick Slurick najvjerojatnije će biti deportiran iz Kolumbije nakon što je u petak izazvao sablazan na ulicama Medellina.

Naime, Slurick je središtem grada šetao uz ljepoticu odjevenu u donje rublje, a pritom joj oko vrata stavio povodac, što je zgrozilo prolaznike koji su ubrzo pozvali policiju.

Policija je naposljetku djevojku kaznila zbog, citiramo, ekshibicionizma koji je izazvao nelagodu zajednici, dok je gradonačelnik Medellina Daniel Quintero zatražio da se Sluricka hitno deportira.

"Ta osoba došla je narušiti ugled našeg grada, zlostavljati žene Medelinna. Taj čovjek nema što tražiti u Kolumbiji", zagrmio je gradonačelnik, dok je par pokušao objasniti da se nalazi u ljubavnoj vezi i da je šetnja bila upriličena u čast Noći vještica, prenosi informaciju Rtvcnotocias, koji je uspio doći do Sluricka i Alejandre Torres.

Međutim, nisu baš svi olako povjerovali u tu verziju, pa je društvenim mrežama počela kružiti i informacija da je Slurick platio ljepotici da takva hoda gradom, te da se ona inače bavi poziranjem ispred kamera za novac (ima profil na Only Fansu).

"Jako me brine mogućnost deportacije. Rastužuje me sama pomisao da možda više nikada neću vidjeti svoju djevojku", prokomentirao je situaciju Slurick.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali