BIZARNI RECEPTI / Jovana na TikToku suprugu pripremila juhu od čipsa i puževe, a meso posušila fenom: 'Mužu, budi jak'

Image
Foto: TikTok

Srpska TikTokerica Frau Jovana svojim bizarnim receptima prikuplja milijune pregleda i lajkova

1.5.2024.
18:26
TikTok
VOYO logo

Na društvenoj mreži TikTok broji preko sto tisuća pratitelja, a svakim videom iznova šokira gledatelje. Račun pod korisničkim imenom 'Frau Jovana' objavljuje neobične video recepte, najčešće s naslovom 'večera za mog muža'.

Neki od recepata koje je podijelila uključuju crni kruh s roza namazom i puževima, meso sušeno fenom, krumpir salatu iz perilice za posuđe, burek s rižom, juhu od čipsa i brojne druge slične recepte koji dobivaju milijunske preglede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekima su recepti zabavni i smiješni pa na videima ostavljaju šaljive komentare. "Mužu, ostani jak", "Ako si živ trepni", "Muž plače", neki su od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi pak smatraju da Jovana nije ozbiljna te da videe radi kako bi primamila što više pregleda, a posebice ističu da bespotrebno troši hranu.

"Toliko je gladnih, hrane je sve manje, ovakvo izrugivanje s hranom ne razumijem, jasno je da je ovo sarkazam i ironija, ali ovo stvarno više nije smiješno", rekla je korisnica TikToka nadovezujući se na bizaran video o krumpir salati iz perilice za posuđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo