'BMW, A ŠTO DRUGO' / Genijalac bahatim potezom razbjesnio mnoge, slika je postala hit: 'Što mu nisi to čavlom napisao'

Image

Osim univerzalne poruke visoko podignutih brisača, samoživom genijalcu su kamenčićima ispisali 'idiot' na poklopcu motora kao i strelicu da se izbjegne svaka dilema na koga se misli

26.8.2023.
15:36
Play logo

Vozač BMW-a procijenio je kako je njegovo bogomdano pravo parkiranje bez obzira na druge, zagradio je prolaz, a na reakciju nije trebalo dugo čekati.

Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavila je fotografiju automobila bahatog vozača, a zbog reakcije prolaznika, postala je viralna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim univerzalne poruke visoko podignutih brisača, samoživom genijalcu su kamenčićima ispisali "idiot" na poklopcu motora kao i strelicu da se izbjegne svaka dilema na koga se misli.

Play logo

"Ovo je suhozid na haubi", "Da je meni sta' pred kapiju, digla bi ga Radladerom (bagerom) pa nek' si misli", "Što mu nisi ovo čavlom napisao", "BMW, a što drugo", neki su od komentara, ali ima i onih koji misle da ovakav postupak nije rješenje. "Postoji policija i napiše se kazna, a ovo je jednaki debilizam kao parkiranje, ako ne i gori", poručuje jedan korisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo