TVRDE DA STIŽE SMAK SVIJETA: / 'Riječ je gospodnja... Apokalipsa je sasvim blizu, sve piše u Bibliji'

Image
Foto: Thinkstockphoto

Svijet će, navodno, za nekoliko mjeseci nestati u ognju i dimu.

21.2.2017.
17:16
Thinkstockphoto
VOYO logo

Kršćanski fundamentalisti sa stranice Znakovi Sudnjeg dana tvrde kako raspolažu "dokazima iz Biblije" da ove godine dolazi kraj svijeta. Za razliku od ostalih teoretičara zavjere koji barem kažu što nas čeka, primjerice nevidljivi planet koji juri prema Zemlji, asteroid, pa makar i posve suludih teorija kako će "Venera zapaliti vodik na Jupiteru", ovi se uzdaju samo u Bibliju, i kažu da sve tamo piše.

Objašnjavaju kako su potresi i i ostale prirodne katastrofe jasan znak da se bliži apokalipsa. Ovi ljudi svoje predviđanje potkrepljuju smanjenjem populacije šišmiša, riba i pčela, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako znanstvenici globalno zatopljenje svakako uspoređuju s krajem svijeta, ovi vjerski fanatici očekuju puno spektakularniju apokalipsu.

"Naša generacija je prva generacija koja će ispuniti biblijska predskazanja. Bez sumnje, živimo u konačnoj godini", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada prije nije bilo toliko događaja, toliko očitih znakova na toliko različitih krajeva svijeta", upozoravaju.

Tvrde kako raste broj potresa, a čak je i više pomrčina nego inače. "Bog nam daje obilje upozorenja", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak prije nego što banci kažete da si kreditni ugovor okači (apokaliptičnom) mačku o rep, uzmite u obzir da smo u zadnjih pet-šest mjeseci preživjeli u prosjeku dva smaka svijeta na mjesec...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo