Play ponuda

Pronašla izvanzemaljca i skrivala ga dvije godine

shimmer fallback

Ljudi koji se nađu lice u lice s izvanzemaljcima obično reagiraju tako da pobjegnu, snimaju, ukipe se od straha, pozovu policiju... No, Rusi imaju praktičnije rješenje.

16.11.2011.
11:01
Play ponuda

Marta Yegorovnam, postarija gospođa iz Petrozavodska u Rusiji, 2009. godine pronašla je navodnu izvanzemaljsku letjelicu koja se srušila u području. Na sebe je preuzela ulogu istražitelja pa je tako sama odlučila proviriti u letjelicu i uzeti sve što joj se učinilo zanimljivim. Dakako, sve u 'znanstvene svrhe'.

Prema njezinim tvrdnjama, u letjelici je pronašla i truplo izvanzemaljca koje je bez oklijevanja uzela sa sobom i spremila ga u hladnjak gdje je proveo iduće dvije godine.

No, izgleda da je njezinoj maloj avanturi s izvanzemaljcem konačno došao kraj jer je za njenog 'prijatelja' saznala i Ruska akademija znanosti koja je odlučila preuzeti navodnog izvanzemaljca i utvrditi o čemu se zapravo radi.

Rezultati se očekuju uskoro, a za sada nema još nikakve potvrde radi li se o autentičnom otkriću ili tek o običnoj spački. Ono što za sada znamo jest da ne izgleda poput tipičnog 'malog sivog' već je bliže ideji 'malog zelenog'. Opisuje ga se kao mješanca ribe, žabe i čovjeka, a nije isključena niti mogućnost da je riječ o povrću.

Play ponuda
Play ponuda