Parižane zbunila misteriozna 'saobraćajka'

Automobilska nesreća koja se nedavno dogodila na cesti M6 u Parizau navodno se drži u tajnosti.

11.3.2010.
17:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brojni svjedoci te pariške prometne nesreće kažu da su vidjeli jako svjetlo koje je isijavalo iz jednog od vozila prije nego se dogodila nesreća, a da stvar bude zanimljivija vidjeli su i kako osoba iz jednog od vozila jednostavno nestaje da bi se potom ubrzo opet pojavila.

Detalji neobične nesreće polako počinju isplivavati budući da su vlasti odlučile podići embargo sa curenja informacija s tog slučaja. Vjeruje se sa postoji poveznica između jednog incidenta u Parizu i nedavne nesreće na cesti M6 jer je sad sasvim evidentno kako postoji određena količina neobjašnjivih aktivnosti u oba slučaja.

Svi detalji međutim još uvijek su nepoznati javnosti, a zasad se jedino zna da su dva vozila sudjelovala u prometnoj nesreći koja se dogodila u blizini Eiffelovog tornja, iako je točno mjesto nesreće još uvijek tajna.

Pariška prometna policija je vrlo brzo reagirala kako bi utišala glasine koje su počele kružiti među svjedocima sudara i događaja koji su mu uslijedili.

Tako je jedan svjedok tvrdio da je vidio jako svjetlo koje isijava iz jednog od vozila prije nego se sudarilo s drugim vozilom. U drugim izjavama svjedoci koji su prolazili obližnjim pločnikom tvrde 'kako su vidjeli da jedna od osoba iz automobili nestaje na mjestu događaja.'

Pariška policija opovrgava te priče i tvrdi da su u sudaru sudjelovala dva vozila u kojima su se nalazile četiri osobe, po dvije u svakom. U šturom izvješću policija je izvjestila kako su dva muškarca iz jednog od automobila zadobili opekotine opasne po život zbog vatre koja se pojavila nakon sudara.

Na pitanje zašto ne žele otkriti točnu lokaciju sudara, policija u službenoj izjavi kaže da ' žele osigurati lokaciju za vrijeme trajanja istrage jer su svjesni toga da bi takva lokacija privukla ljude koji vole nagađati o razlozima sudara. Još su dodali kako bi 'to upropastilo eventualne dokaze koji još nisu otkriveni'.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali