Osoblje odbija raditi u ukletim uredima

Osoblje gradske službe u Wintern Day Centru u britanskom gradu Fishguardu u strahu je od čudnih paranormalnih aktivnosti koje se navodno odgađaju u zgradi,

11.5.2010.
11:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Službenici kažu kako pronalaze tipkovnice kompjutora okrenute naopako, printeri printaju sami od sebe, razni predmeti se pomiču sami od sebe, a pronalaze i namještaj na različitim mjestima ujutro kad dolaze u ured.

Svi oni vjeruju kako se radi o duhovima dvije sluškinje koje su se objesile na tavanu zgrade nakon što su ostale u drugom stanju. Tragedija se navodno dogodila u vrijeme kad su cvjetali zvončići, a u uredima se sada stalno osjeti miris tih cvjetova. Radnici su čak primijetili cvjetni miris zvončića u prostorijama u trenucima kad predmeti počnu letjeti kroz ured.

"Sve nabrojano je istina, a situacija je jako jezovita. Osoblje ne želi tamo raditi nakon što padne mrak jer se plaše. Znate, te se stvari odgađaju već godinama ali u zadnje vrijeme je postalo još gore", rekao je jedan od službenika, a osoblje se dogovorilo da će odsad raditi po danu.

Šefovi ureda obznanili su kako će službeno istražiti o čemu se tu točno radi, a za očekivati je da će potražiti i pomoć stručnjaka za paranormalne pojave.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali