Play ponuda

'NE MOGU VIŠE ŠUTJETI': / Bivši marinac tvrdi da je 17 godina branio ljudsku koloniju na Marsu

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Bivši američki marinac tvrdi kako je na Marsu pet ljudskih kolonija te kako se 17 godina borio protiv izvanzemaljaca kako bi ih zaštitio.

23.8.2016.
20:34
Screenshot/Youtube
Play ponuda

Randy Cramer kaže da je kao američki vojnik služio u u Obrambenim snagama Zemlje, koje regrutiraju vojnike SAD-a, Rusije i Kine. Prije toga je bio marinac, a u posebnom centru za obuku na Mjesecu trenirali su ga za pilotiranje svemirskim letjelicama. Dodatnu obuku prošao je na Saturnovom satelitu Titanu.

Image
AKO IKAD ZATREBAMO PREVODIOCA: /

Poslušajte kako zvuči jezik izvanzemaljaca s Venere, Plutona...

Image
AKO IKAD ZATREBAMO PREVODIOCA: /

Poslušajte kako zvuči jezik izvanzemaljaca s Venere, Plutona...

Tvrdi kako je atmosfera Marsa pogodna za disanje, te kako na Marsu žive dvije inteligentne i prilično agresivne vrste – gmazovi i kukci. Njegov posao je bio braniti ljudske kolonije od napada tih agresivnih vrsta. Kaže i kako su reptili stari ratnički klan te kako su oni ipak miroljubiviji te da ne žele osvajati nego samo obraniti svoj teritorij. Baze su i na površini i pod zemljom.

Priča i kako je na njegovoj oproštajnoj ceremoniji za umirovljenje (koja je bila na Mjesecu, a gdje drugdje) bio i tadašnji američki državni tajnik za obranu Donald Rumsfield, da je sada konačno dobio dozvolu da govori o svojoj misiji.

Izgleda da su Svemirski vojnici ipak dokumentarac...

Play ponuda
Play ponuda