Play ponuda

NASA-in znanstvenik najavio senzacionalno otkriće

shimmer fallback

Za sve vas koji vjerujete u izvanzemaljski život zaokružite u kalendaru 13. veljače.

5.2.2014.
14:12
Play ponuda

Kontroverzni astrobiolog Richard Hoover i njegove kolege sa Sveučilišta u Buckinghamu godinama privlače pažnju svjetskih medija svojim tvrdnjama da znanstvenici već posjeduju dokaze o izvanzemaljskom životu. Neke nove dokaze Hoover je spremio i za nadolazeću veliku ufološku konferenciju 13. veljače u Arizoni.

Ovaj znanstvenik privukao je pažnju medija za vrijeme svog rada u NASA-i, kada je počeo iznositi dokaze o životu izvan Zemlje. Početkom 2011. godine novinari su došli do njegovog, tada još neobjavljenog, članka u kojem tvrdi da je u jednom meteoru pronašao tragove mikrofosila vanzemaljskog podrijetla. S tom tvrdnjom se složio i urednik jednog znanstvenog časopisa, ali nisu i brojni drugi znanstvenici koji su ušli u žestoku debatu s Hooverom i njegovim istomišljenicima.

Sredinom prošle godine Hoover i njegove kolege pustili su balon u stratosferu u kojem su, nakon njegovog povratka, našli mikroorganizme koji u teoriji tamo nisu smjeli postojati. Sve to prouzročilo je nezapamćeni interes za predavanje koje će umirovljeni NASA-in znanstvenik održati na Kongresu.

Međunarodni kongres ufologa u Arizoni najveći je na svijetu i osim predavanja, na njemu se održava filmski festival te mnogobrojne rasprave o vrućim ufološkim temama kao što su vanzemaljske otmice, paranormalne pojave, nesreće vanzemaljskih letjelica i novosti o pronađenim leđevima malih zelenih.

Play ponuda
Play ponuda