Play ponuda

KADA KLINCI POSTANU JEZIVI: / 'Rekla je da mali dječaci žele čuti još jednu priču, a bile smo same u sobi'

Image
Foto: Screenshot Youtube

Oni su odlučili zapisati bizarne situacije u kojima su se našli s najmlađima i od nekih nas je zaista prošla jeza.

20.6.2018.
7:32
Screenshot Youtube
Play ponuda

ZASTRAŠUJUĆA SNIMKA DUHA KOJI GLEDA DJEČAKA ZGROZILA MAJKU: Nitko se nije nalazio u zgradi!

Image
ZASTRAŠUJUĆA SNIMKA DUHA KOJI GLEDA DJEČAKA ZGROZILA MAJKU: /

Nitko se nije nalazio u zgradi!

Image
ZASTRAŠUJUĆA SNIMKA DUHA KOJI GLEDA DJEČAKA ZGROZILA MAJKU: /

Nitko se nije nalazio u zgradi!

"Jedan dan kada je moja kćer imala pet godina, moj suprug je radio noćnu - a nas dvije smo bile same u svojoj pomalo izoliranoj kućici. Oko dva iza ponoći, došla je u moju sobu rekavši mi da ne može spavati. 'Neki striček me gleda kroz prozor', rekla mi je uplašeno. Kad sam došla na prozor, nisam nikoga vidjela, moram li reći da nisam spavala cijelu noć." - Sara.

"Imali smo normalan razgovor sa kćeri o planinarenju. Pričali smo o tome šta bi svatko od nas napravio da se izgubi. 'Ja bi odrazala svoju ruku i pojela ju da ne umrem od gladi', rekla nam je kćer. Bili smo zgroženi i brzo smo joj objasnili kako je to loša ideja jer bi u procesu sigurno iskrvarila. - Lois.

"Moja sestra jedno je večer ležala u sobi sa svojom dvogodišnjom kćeri. Sestra joj je pričala priču za laku noć, a kada je završila malena joj je rekla 'mali dječaci žele čuti još jednu priču' - moja sestra ima samo kćeri." - Mia.

"Moja dvogodišnja kći i njena braća skočili su ispred mene s mačevima i počeli se derati "ubij, ubij, ubij" - bio je to pravi 'Pet cemetery' trenutak." - Maria.

"Moja četverogodišnja kćer s osmijehom na licu pitala je konobaricu 'Hoćeš li ti danas umrijeti?' - nikome nije bilo svejedno." - Carol.

"Moja šestogodišnja nećakinja rekla je svojoj mami kako starija gospođa dolazi svaku noć u njenu sobu i škaklja joj stopala. Par dana kasnije gledali smo stare obiteljske fotografije i naletili na jednu od naše bake - nećakinja je ustala i uzviknula 'to je gospođa koja škaklja moja stopala' - jezivo" - Megan.

Play ponuda
Play ponuda