Čudni zvukovi straše ljude diljem svijeta

Nedavna priča iz kanadskog mjesta Windsor potaknula je pravu poplavu snimaka neobičnih i uznemirujućih zvukova čiji je izvor za sada nepoznat.

1.9.2011.
11:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Snimke iz ostalih dijelova svijet postojale su i ranije, no odbačene su kao ispadi nestabilnih pojedinaca jer zajednice nisu imale volje ili mogućnosti pokrenuti se i istražiti o čemu se zapravo radi.

No, to nije bio slučaj u Windsoru gdje su stanovnici kontaktirali državne službe, sveučilišta i sve mjerodavne institucije kako bi doznali o čemu je zapravo riječ. Službena istraga je počela početkom kolovoza, a prvi rezultati se još iščekuju.

Dok ne saznamo o čemu je zapravo riječ, prenosimo vam nekoliko snimaka. U prvoj možete vidjeti reportažu o slučaju iz Windsora, a u druga dva snimke neobičnih zvukova zabilježenih na Floridi i u Kijevu.

U Floridskom slučaju zvuk je nedosljedno objašnjen kao zvuk zrakoplova, a onda kao udaljena grmljavina (koja je neprekidno trajala 20 minuta).

O kijevskom slučaju zabilježenom sredinom kolovoza za sada nema nikakvih objašnjenja, a slično je i sa zvukovima zabilježenima u New Jerseyju, Gruziji i Bjelorusiji.

Neke od pretpostavki su da se radi o posljedicama HAARP tehnologije, kojoj se u zadnje vrijeme pripisuju svakakve 'zasluge', od potresa i tornada, do neobičnih zvukova i globalnog zagrijavanja.

Još jedno objašnjenje koje se dosljedno provlači jest da se radi o izvanzemaljcima s obzirom da je u nekoliko slučajeva na nebu primjećen i NLO. Ima i onih koji vjeruju da je sve posljedica promjena u zemljinom magnetskom polju.

Spremaju li izvanzemaljci invaziju, radi li se o prirodnom fenomenu ili su za sve krive moćne ljudske tehnologije pokušajte doznati iz snimaka koje vam prenosimo:

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali