Play ponuda

Bijela kuća odgovorila na pitanje o izvanzemaljcima

shimmer fallback

U SAD-u je nedavno provedena peticija koja zahtjeva od Bijele kuće da se konačno i službeno očituju o pitanju izvanzemaljaca. Članovi ove inicijative dobili su što su tražili.

11.11.2011.
11:08
Play ponuda

Iako se do sada nisu službeno očitovali o postojanju izvanzemaljaca i eventualnoj interakciji s njima, iz neslužbenih izjava i stavova dalo se naslutiti da američki vrh ili ne vjeruje u izvanzemaljsku prisutnost na Zemlji ili je zataškava.

Peticija je tražila od njih da se konačno očituju, a službeni stav nije nikoga iznenadio. Naime, Bijela kuća tvrdi da nije svjesna postojanja bilo kakve izvanzemaljske civilizacije niti je u kontaktu s njom.

Međutim, ne opovrgavaju mogućnost postojanja izvanzemaljskog života i navodno aktivno tragaju za njim, ali za sada nemaju nikakvih dokaza.

Naravno, oni koji vjeruju u teorije zavjere misle da je ovo samo još jedan način na koji elite pokušavaju zataškati informacije, dok su drugi naprosto razočarani te i dalje žive u nadi da su izvanzemaljci među nama.

Što nam donose ove 'nove' spoznaje? Izgleda da neće imati nikakvog utjecaja na ufologiju i slične grane jer će vjernici i dalje vjerovati u postojanje izvanzemaljaca i zavjera dok će skeptici i dalje biti suzdržani dok ne prikupe neoborive dokaze.

Play ponuda
Play ponuda