Play ponuda

ZAVOĐENJE PO ZODIJAKU: / Ovako ćete osvojiti ženu svakog horoskopskog znaka

Image
Foto: Thinkstock

Kažu da se svaka tvrđava može osvojiti, samo treba imati dobru taktiku. Pročitajte ove savjete i provjerite može li se isto reći i za žene – da nema neosvojive.

11.9.2016.
7:00
Thinkstock
Play ponuda

Ženu Ovna možete osvojiti tako što ćete biti direktni, reći joj sve što vam je palo na pamet kad ste je prvi put vidjeli. Kod nje prolazi samo otvorenost i drskost. Ona neće pustiti u svoj život nekog tko je slab i tko je ne može podržati.

Pustit će, kad nije sigurna što može očekivati, ali ako se razočara, bolje bi bilo da muškarac pokupi svoje stvari i ode sam. Prije nego što dođe do vrlo bučne rasprave.

Ženu Bika ćete osvojiti tako što ćete joj ugoditi. Kupite joj neki slatkiš, nakit, naušnice u njenoj omiljenoj boji ili je odvedite u neki kafić koji joj se sviđa.

Image
NAJVEĆE TAJNE ZODIJAKA: /

Što se zapravo skriva iza fasade svakog znaka?

Image
NAJVEĆE TAJNE ZODIJAKA: /

Što se zapravo skriva iza fasade svakog znaka?

shimmer fallback
shimmer fallback

Nju nije teško oduševiti, samo je potrebno da se osjeća voljeno i da joj djelima dokazujete da je voljena. Ona je vjerna i predana i to isto i očekuje od Vas.

Blizanku ćete osvojiti lijepom rječju. Ona je jedna od pripadnica Zodijaka koja najduže zadržava mladenački duh. Ponekad je površna, ali je inteligentna i ako je netko zanima posvetit će mu pažnju.

Puno priča, puno pita, a ako ste mislili nešto sakriti od nje, ne pokušavajte. Poruke i dugi razgovori u noć osvojit će ovu damu. Sve može, samo nemojte biti šutljivi.

Ženu Raka ćete osvojiti predanošću i nježnošću. Ona je romantična i voli kada se netko trudi oko nje. Više voli kada provodite vrijeme kod kuće nego kada izlazite negdje.

Budite ugodni i ljubazni i isplanirajte sve polako. Ako vidi da ne želite slične stvari, da niste ugodni ili nježni, neće se dugo zadržati.

shimmer fallback
shimmer fallback

Lavica je ponosna. Zna što hoće. Morate imati dovoljno energije i samopouzdanja da biste bili s njom. Ona ne pušta svakog blizu.

Bitno je da stalno idete na neka nova mjesta, makar u gradu, ako ne izvan zemlje. Bitno je da se stalno nešto dogaša i da nije dosadno. Ne sputavajte Lavicu jer neće to tolerirati. Obradujte je poklonom, tako ćete dobiti njenu pažnju.

Za Djevicu je bitno da imate dobru priču. Jako je inteligentna. Ne trpi jednostavne stvari i neuke ljude. Voli kada je sve kako treba i perfekcionist je.

Lijepo odijevanje joj je bitno kod muškarca. Poklonite joj knjigu, pričajte s njom o poslu i svojim planovima, a ona će se lako otvoriti. Ona je od onih koji sve planiraju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dama Vaga se lako zaljubljuje. Ona ima dobar radar za procjenu partnera, pa kod nje ne prolaze oni koji nisu stabilni i spremni za normalnu vezu.

Vaga je vjerna i to isto očekuje od partnera. Bitno je da što više vremena provodite s njom, da imate zajedničke planove i da ste romantični.

Škorpionka voli energične muškarce. Ako ste s njom u vezi imat ćete osjećaj da imate više žena. Može puno postići u životu, ali to isto očekuje od partnera.

Strastvena je i seks joj je jako bitan. Budite direktni i ne pravite je ljubomornom. Neka sve karte budu na stolu. Budite vjerni i predani, ne zapostavljajte ovu damu, jer njoj treba mnogo pažnje i uvjeravanja da je jedina.

shimmer fallback
shimmer fallback

Žena Strijelac će također cijeniti otvorenost. Pružite li joj slobodu, imate recept za uspjeh. Ne sputavajte je, ne dovodite je u situaciju da se mora nečeg odriavti. Neće to razumijeti ni prihvatiti.

Bitno je da svatko ima svoj život i da je partner pozitivan. Još ako možete negdje putovati zajedno, ne morate brinuti za uspjeh veze. Potrudite se da ne upadnete u kolotečinu.

Dama Jarac traži strpljenje. Nemate strpljenja? Nemate vremena? Ne upuštajte se onda u avanturu s damom rođenom u znaku Jarca.

Budite uporni i staloženi i lako ćete je osvojiti. Ona želi znati hoće li neki odnos biti bez stresa, stabilan i može le se osloni na vas. Budite podrška, dobar savjetnik i kockice će se vremenom posložiti. Njoj posao može biti bitan, tako da ne bi bilo pametno sputavati je. Jako joj je bitan status i zajednički napredak.

shimmer fallback
shimmer fallback

Žena Vodenjak je jedna od teže osvojivih žena. Zašto? Zato što morate imati jedinstveni, posebani pristup.

Ona ne pada na neke provjerene pokušaje, morate biti originalni. Budite joj prvo prijatelj, savjetnik, netko tko je tu uvijek za nju, pa sve drugo. Ona vas mora dobro upoznati da bi bila sigurna da može postojati nešto više, da može postojati neka budućnost.

Svakako, to može potrajati pa budite strpljivi da ne biste ostali samo u zoni prijateljstva.

Dame Ribe su najromantičnije žene Horoskopa, koje ćete osvojiti tako što ćete je voditi na neka nova mjesta, u kino, spremiti večeru. Lijepa gesta, lijepa riječ, dobra glazba ili film – sve to su koraci prema njenom srcu.

Potrudite se da zna da je jedinstvena, smijete biti romantični, ali nikako ne smijete biti drski, već nježni. Ostavite joj dovoljno prostora da može igrati svoju igru, a u isto vrijeme je hvalite i jačajte joj samopouzdanje. Izlasci preko dana nisu dopušteni, njeno vrijeme je noć.

Play ponuda
Play ponuda