ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA: / Evo koga loviti, a koga zaobići u širokom luku

Image
Foto: Thinkstock

Možda ćete otpisati dnevni horoskop kao puko praznovjerje.

7.12.2015.
17:07
Thinkstock
Play logo

NAJOPAKIJE IGRAČICE ZODIJAKA: Voljet će vas do neba, ali ni slučajno ih nemojte povrijediti

Image
NAJOPAKIJE IGRAČICE ZODIJAKA: /

Voljet će vas do neba, ali ni slučajno ih nemojte povrijediti

Image
NAJOPAKIJE IGRAČICE ZODIJAKA: /

Voljet će vas do neba, ali ni slučajno ih nemojte povrijediti

No mora se priznati da sunčev znak daje prilično dobru sliku kada su u pitanju temeljne karakteristike, strasti i temeperament pojedinca. A to nigdje nije toliko očito kao u kompatibilnosti u ljubavi. Zato, za svaku ženu postoje idealni partneri, ali i oni znakovi s kojima ne treba trošiti vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovnica

Ova hrabra vatrena žena ima istančanu potrebu za neovisnosti. Stabilna je i logična, Razmišlja glavom a ima dovoljno energije i prodornosti da ostvari ono što je zamislila.

Idealni partneri:

Rak: Muškarci ovog znaka su šarmantni, a nepresušna energija Ovnice ih strahovito privlači. Uživa u izazovu veze sa složenom Ovnicom i izvlači najbolje iz nje. Ribe: Ovaj osjećajni muškarac instinktivno razumije potrebe i osjećaje Ovnice. Osim toga, Ovnica će znati cijeniti njegovo povjerenje.

Bolje izbjegavati:

Blizanci: Neka vas ne zavara strast i kemija koju biste osjetili u društvu Blizanca – taj muškarac je previše vatren i emotivan za stabilnu Ovnicu. Lav: Previše je dominantan i previše intenzivan za samostalnu Ovnicu. Ova dva znaka će se uvijek odbijati – čak i ako u početku budu strastveni, brzo će izgorjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bikica

Ona je najveći hedonist Zodijaka i obožava luksus. Predani je ljubavnik, partner i prijatelj. No uvijek će vas podgijavati tajanstvenost u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealni partneri:

Bik: Za Bikicu, Bik može biti prava srodna duša. Slažu se u svemu i nitko kao on neće razumjeti njenu potrebu za uživanjem. Rak: Rak će moći zadovoljiti potrebe senzibilne Bikice. Komplementarni su i međusobno se hrane izrazito emotivnim energijama.

Bolje izbjegavati:

Lav: Previše je zahtjevan za Bikicu sklonuodmaranju i uživanju. Vrlo brzo će mu postati dosadna a ona će mu zamjeriti stalnu potrebu za stimulacijom. Strijelac: Njih dvoje nemaju baš ništa zajedničko. Bikica je previše pasivna za Strijelca; Strijelac je previše uporan i aktivan za Bikicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci

Nostalgična i romantična žena Blizanac nikad nije pokolebana stvarnim životom. Vjeruje u ljubav, no prilično je "lepršava" pa ju teško drži zainteresiranom jedan muškarac. Uvijek je prijateljski nastrojena i neodoljivo šarmantna.

Idealni partneri:

Rak: Jedini znak koji je dovoljno romantičan za Blizanku. I on je sanjar te se razumiju do srži. Jedini problem mogla bi biti Rakova posesivnost. Vaga: Oboje uživaju u fizičkim i mentalnim stimulacijama i nikada neće dosaditi jedno drugome. On je neovisan, ona je prilagodljiva. Nevjerojatno su komplementarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolje izbjegavati:

Škorpion: Blizanka je previže ležerna iopuštena za ovaj mračni i tajanstveni znak. On će brzo postati previše ljubomoran i izludjeti ju. Djevica: Njegova šutljivost će ju dovesti do ludila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Račica

Ambiciozna ali uvijek nježna, ona je oličenje ženstvenosti. Priovlače je tipovi koji dijele njene interese. Ponekad djeluje previše osjetljiva, ali to je zbog emocionalne inteligencije. Ima sjajan smisao za humor, a iako inače ne voli biti u središtu pozornosti, obožava nasmijavati okolinu.

Idealni partneri:

Vaga: Dovoljno je stabilan i samouvjeren kako bi Račici pružio sigurnost za kojom čezne. On će uviojek naći ravnotežu privatnog i poslovnog života što Račica itekako cijeni. Osim toga, Vaga je dovoljno osjećajna da zna smiriti emotivnu Račicu, a da ju pritom ne povrijedi. Bik: Čvrsto stoji na zemlji pa je savršena "luka" za Račicu koju često ponesu osjećaji. Osim toga, on je hedonist, a ona obožava brinuti o nekome.č..

Bolje izbjegavati:

Škorpion: Možda se razumiju, sigurno su nevjerojatno dobri u krevetu, no oba znaka su previše ljubomorna da bi mogli potrajati u vezi. Djevica: Oba znaka su prilično suzdržana u izražavanju osjećaja, iako "kipti" u njima. Često "na papiru" izgledaju kao savršeni par, dijele iste vrijednosti, ali nedostatak komunikacije će ih uništiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lavica

Ima velik ego, i toga je svjesna. Ona treba obožavatelja. Kada pronađe ljubav, nevjerojatno je odana i ustrajna, Snažan je partner nježnijim znakovima, a pandan jadnako "živim".

Idealni partneri:

Blizanac: On je dobronamjerni džentelmen uz kojeg će se Lavica osjećati voljeno. On poštuje njenu čeličnu volju i cijeni njenu ustrajnost. Škorpion: Baš kao i Lavica koju obožava, on je strastven, ali pored nje neće željeti dominirati. Oboje su odani. Kad jednom "kliknu", nemoguće ih je razdvojiti.

Bolje izbjegavati:

Vodenjak: On se olako daje Lavici; pojela bi ga za doručak. Ona treba nekog koga će osvajati i potom se hvaliti dostignućem, nekoga tko će biti čvršći. Jarac: Ovaj postojani zemljani znak previše je "spor" za amibicioznu Lavicu. Ona će zahtijevati stvari na koje on jednostavno ne može pristati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica

Često se izgubi u vlastitim mislima. Često promišlja, rijetko govori. Prilično je ranjiva, koliko god to pokušava sakriti. Teško ju je osvojiti, ali kada to nekom muškarcu pođe za rukom, njegova je zauvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealni partneri:

Vaga: Muška Vaga je postojana u svojim stavovima i uvjerenjima. Kada baci oko na Djevicu, neće stati dok ju ne osvoji – a to je upravo ono što Djevici treba. On je istodovno logičan i brižan. Nikada joj neće slomiti srce. Jarac: Muškarac rođen pod ovim znakom će osloboditi Djevicu iz njene ljušture. Ne plaši se njene zatvorenosti i zaštitničke prirode. Jednom kada se Djevica preda, on će otkriti njenu pravu prirodu. Osim toga, Jarac dovoljno čvrsto stoji na zemlji pa veza s organiziranom Djevicom ima svijetlu budućnost.

Bolje izbjegavati:

Rak: Oba znaka sklona su pretjeranoj osjetljivosti pa ovoj vezi nedostaje faktor koji bih urazumio. Upravo zato Djevica bolje funkcionira s nekim tko je više razuman. Ribe: Za ionako tankoćutnu Djevicu, muška Riba je previše emotivna i nježna. Ne bi izdržali ni jedan spoj a da ne pregore od negativne nervoze.

Vaga

Jedna od najsamosvijesnijih znakova Zodijaka. Ona zna što želi i neće stati dok to ne dobije. Logična je ali i uravnotežena. Pristati će samo na najbolje. Suvereno barata svim komunikacijskim vještinama i pod svaku cijenu želi izbjeći sukobe.

Idealni partneri:

Strijelac: Možda nevjerojatan, ali idealan partner usredotočenoj Vagi. On je sloboduman, ona "šefica" ali jednostavno funkcioniraju zajedno. On joj širi vidike, a ona njega vraća u stvarnost. Oboje su izrazito intelektualni znakovi i međusobno stimuliranje uma im je glavna poveznica. Lav: Oboje su nevjerojatno odani. Ona će držati pod kontrolom njegov ego, a on će ju poticati te će njegova razigranost stalno stvarati nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolje izbjegavati:

Jarac: Njegovu želju za slobodom i tvrdoglavost ona vidi kao želju za svađanjem. Na početku ima kemije, ali njihova veza brzo izgori. Ribe: Vaga jednostavno ne može podnijeti osjećajne Ribe. Ona je istinoljubiva, a on neće podnijeti takvu izravnost. S drige strane, Vaga neće podnjeti njegovu melankoličnost.

Škorpionka

Ova žena se čini kao najzahtjevnija u Zodijaku. Strastvena je, posesivna i emotivna. Njen seksualni apetit je često prevelik za većinu muškaraca, a još češće pogrešno shvaćaju njen crni smisao za humor i oštar jezik. Možda uistinu puno traži, ali ako uspijete pratiti njen tempo, mnogo daje.

Idealni partneri:

Jarac: Njegov kritičan um i strpljenje čine ga idealnim za tajanstvenu Škorpionku. Jarac i Škorpionka jednostavno uživaju u društvu, a seksualna kemija među njima će dugo trajati. Lav: Njihove strasti se međusobno hrane. Lav je očaran požudom jedne Škorpionke, a nju prizemljuje ravnoteža njegove odanosti i samostalnosti.

Bolje izbjegavati:

Škorpion: Muškarac ovog znaka će izbjegavati svoju "ženku". Već svaki za sebe su nevjerojatno intenzivni pa bi kombinacija bila eksplozivna. Blizanci: Muški Blizanac je previše sladunjav za intenzivnu Škorpionku. On će ju vidjeti kao opasno erotsku i postati očaran, no to će samo ohladiti Škorpionku koja će se osjećatio kao da ju guši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelčica

Ona ne poznaje strah. Kraljica je pustolovine i slobode. Sigurno neće raditi drame niti igrati igrice. Prije svega, ona će slijediti svoje srce kuda god da ju vodi. Kada je u pitanju ljubav, traži nekoga s kime će dijeliti svoje pustolovine i s kime će osvojiti svijet.

Idealni partneri:

Ovan: Oboje uživaju u pustolovinama i društveni su. Vole se zabavljati, opušteni su i rijetko kada će u vezi praviti drame. Nihova veza je vrckava, puna radosti i, Strijelčici najvažnije, nikada ne zapada u rutinu. Vodenjak: Možda neće izdržati do kraja života ( doduše, malo tko hoće sa Strijelčicom), ali Vodenjak će ju potaknuti da se razvija kao osoba.

Bolje izbjegavati:

Bik: Nikada neće naći zajednički jezik sa Škorpionkom. On želi dom i stabilnost,; ona samo želi slobodu i nove izazove. Nikad se neće prilagoditi njegovom nomadskom stilu života. Djevica: Ovaj muškarac iziskuje neprestano ohrabrenje i podršku, a to će teško dobiti od jedne Strijelčice, Ona je previše zaokupljena stalnim lovom na izazove, a on je usredotočen na sadašnjost.

Jarčica

Ambiciozna ali zabavna, ozbiljna i introvertirana ali istodobno sjajnog smisla za humor. Strpljiva je i može sagledati širu sliku, a pritom ne gubi cilj iz vida.

Idealni partneri:

Ribe: Njegova osjećajna priroda možda ne djeluje kompatibilno s Jarčicom, no zapravo su savršeni par. Jarčica uliti sigurnost nervoznoj muškoj Ribi, a Ribe će unijeti radost i svijetlo u ozbiljan svijet Jarčice. Vaga: On je srodna duša Jarčici. Ni jedan od ova dva znaka nije preplavljen svojim osjećajima no duboka ljubav je neosporna. Jedno drugome pružaju sve što im treba.

Bolje izbjegavati:

Lav: Muški Lav isiskuje previše truda, a pragmatičnoj Jarčici ne treba tako nepredvidljiv partner. On mora biti u središtu pozornosti, a Jarčica ima pametnijeg posla nego neprestano mu dizati spomenik. Zbog toga će Lavu djelovati hladno, no ona je samo praktična. Ovan: Teško da mogu biti različitiji. On je bezbrižan, ona praktična i logična. Jarčica treba partenra usredotočenog na budućnost, a Ovan je previše zaposlen u svojoj trenutnoj avanturi.

Vodenjakica

Ona uvijek ide naprijed. Po prirodi je kreativna, i uvijek traži napredak. Ne podnosi etikete. Djeluje ekstrovertirano, no često se muči kako bi izrazila svoje osjećaje. Cijeni svoju individualnost, ali i slobodu.

Idealni partneri:

Vaga: On se sjajno slaže s leksibilnom Vodenjakicom. Oboje su društveni i otvoreni. Vaga cijeni njenu potrebu za kretivnošću i intelektualnim izazovima i oboje će u odnosu pronaći poticaj i izazov koji im trebaju. Blizanci: Oba znaka su nevjerojatno šarmantna. Zajedno, moć im raste eksponencijalno i postaju par koji plijeni pozornost. Obzirom na to da su oboje pomalo divlji, seks im je nenadmašan. Muški Blizanac

Bolje izbjegavati:

Škorpion: Previše je ljubomoran da bi mu bilo ugodno u vezi s Vodenjakicom. Ona se neda sputati, što nikako ne sjeda zahtjevnom Škorpionu. Njoj brzo dojadi njegova posesivnost i strast, a njega još brže razbjesni njen manjak predanosti. Ribe: Emotivno će brzo iscrpiti slobodoumnu Vodenjakinju. Ovaj muškarac iziskuje pšreviše ljubavi i pažnje. On u vezi postaje potrebit, a ona to ne podnosi. Ona će funkcionirati u vezi samo s nuškarcem koji je neovisan poput nje.

Ribe

Teško ih je razumjeti. Osjetljiva je, a baš zbog toga nepogrešivo shvaća druge. Mudra je, ali nježna, sramežljiva ali postojana.

Idealni partneri:

Rak: Baš kao i ona, Rak je osjećajan i pun razumjevanja. Instinktivno će se povezati i otvoriti srce. Rak je u pravilu zaštitnički nastrojen. Nekom drugom znaku bi to možda previše ličilo na gušenje, no Riba je tako nešto oduvijek željela. Njihova ljubav će trajati vječno. Jarac: Neće ga otjerati njeno sanjarenje i "lutanje". Naprotiv, pružit će joj toliko potrebno temelje i stabilnost. Očarat će ga njena osjetljiva i slatka priroda, ali još više njena duboka mudrost.

Play logo

Bolje izbjegavati:

Blizanci: Previše su otvoreni za Ribe kojima je lako slomiti srce. Uz Blizance koji su poznati po sklopnosti flertu, Ribe se niakda neće osjećati sigurno. Blizanci su previše ležerni za nekog poput Riba koje trebaju neprestanu potvrdu ljubavi, Vaga: Muškarci ovog znaka previše su logični da bi odgovarali osjećajnim Ribama. Već pri prvoj svaći, on će povući hladne činjenice što će slomiti i zatvoriti Ribu. Njegova potreba za društvom takoćer će usaditi nesigurnost u intrevertiranu Ribu.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo