Vrijeme je da se prestanete opirati promjenama!

Pomrčina Mjeseca, koja će se dogoditi 9. ovog mjeseca u znaku Bika, označava kraj još jednog 19-godišnjeg ciklusa. Zadnja pomrčina, također u znaku Bika, dogodila se '94.

8.5.2013.
13:37
VOYO logo

Fiksni znakovi (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak) bit će pod najvećim utjecajem pomrčine Mjeseca, pa će u ovom periodu biti odlučni i tvrdoglavi. Novac, hrana, dragocjenosti, materijalizam i sve ostale stvari koje nas povezuju s tijelom i drže nas na zemlji, bit će im vrlo važne.

Merkur, koji donosi pažljivost, te agresivni Mars, igraju važnu ulogu u ovom pomrčenju i pomažu nam da se vratimo na pravi put i stanemo čvrsto na zemlju. Ova pomrčina natjerat će nas da se pitamo gdje smo zastali s ostvarivanjem svojih planova, s disciplinom i sa svim praktičnim stvarima u životu. Pomrčine ubrzavaju evoluciju i ukazuju na sve ono što do sada nije bilo dobro, gdje postoji potreba za radikalnom promjenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Venera, koja 'vodi' ovu pomrčinu, naći će se u znaku Blizanca neposredno prije pomrčine, što će nam zaoštriti svijest o potrebi za mijenjanjem. Promjene će najteže prihvatiti Bik, kao fiksni zemljani znak, stoga će imati puno zbunjujućih osjećaja, misli i odluka, zbog jakih suprotstavljajućih energija. Stoga je za Bikove najbolje biti strpljiv i prikupiti što više informacija prije nego što se donose odluke.

Kada Mars dođe u područje pomrčine 17. svibnja, imat ćemo više podataka o svemu i svijest o tome što treba poduzeti dalje. U ovom intenzivnom razdoblju važno je brinuti se za sebe i za svoje bližnje. Budite odani sami sebi, jer se iz ovog vremena može puno naučiti o vrijednosti nas samih. Bit ćemo podsjaćeni na to da nam se sve vanjsko može oduzeti u bilo kojem trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo