Play ponuda

Što sve trebate znati za uspješan brak

shimmer fallback
8.10.2010.
21:32
Play ponuda

UPLAKANI ZASTUPNIK

Britanski parlamentarni zastupnik, 53-godišnji Michael Richard Weatherley postao je preko noći poznat u Velikoj Britaniji i šire, ali ne zbog svojih političkih ideja. Naime, parlamentarac je saznao da je njegova 39-godišnja supruga Carla – prostitutka! Senzacionalnu vijest, popraćenu i fotografijama na kojima Carla izvodi striptiz, prije mjesec dana (04.09.) objavio je britanski Daily Mirror koji piše da je Carla, koja se navodno prostituirala i u rodnom Brazilu, zarađivala u tri različita 'salona za masažu' i naplaćivala seksualne usluge 70 funti po satu. Nakon što je vijest objavljena, siroti se zastupnik rasplakao pred novinarima. "Još sam u šoku. Razgovarat ću s Carlom, no sada samo trebam biti sa svojom obitelji", kazao je Weatherley, inače član vladajuće konzervativne stranke Davida Camerona.

Umjesto suza i šoka lakše je bilo na vrijeme doznati: - da se u imenu Michael nalazi nesretan broj 22 (4+1+3+5+1+5+3) koji se odnosi na dobroćudnu osobu, sanjara koji nerijetko slabo procjenjuje pa zna biti žrtva i svojih zabluda i neiskrenih prijatelja. Ovaj broj ukazuje i na probleme u odnosima sa suprotnim spolom;

- da je u imenu Richard nesretan broj 18 (2+1+3+5+1+2+4) koji zrači razvodima, obiteljskim i pravnim sukobima te opasnostima prijevare. Taj broj čak u 80% slučajeva onemogućava uspostavljanje kvalitetnih prijateljskih, ljubavnih i bračnih veza i odnosa te izaziva rastanke i razvode (ovo je zastupniku drugi brak);

- te da se u zbroju imena i prezimena ove Brazilke (kćerke vozača kamiona, a po vjenčanom listu iz 2003. g. zanimanjem – kućanica), nalazi najnesretniji broj 47 (10+37) koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnosti i raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje, nesporazume sa suprotnim spolom, razvode i rastanke. Ovaj broj većinu svojih vlasnika ne usrećuje u odabiru svoga partnera!

RADOZNALA SUPRUGA

Još uvijek traje sudski spor oko valjanosti braka, bigamije, razvoda i skrbništva nad djecom između Lynn i John France iz Clevelanda. Oni su se vjenčali 2005. godine u Italiji, u Amalfiju kod Napulja i imaju dvoje djece. Lynn je lani počela sumnjati da je suprug vara s drugom ženom, nakon što se vratio s puta 'z Kine', iako mu je putovnica ostala kod kuće! A kad je krenuo na iduće putovanje, zaboravni John je ostavio na kompjutoru otvorenu web stranicu jednog hotela ...

'I tada je počela moja noćna mora. Vidjela sam fotografije s njihovog vjenčanja i to u Walt Disney Worldu. Moj suprug bio je odjeven kao Prince Charming, a njegova nova žena, prilično zgodna plavuša, kao uspavana ljepotica. Bila sam u šoku ... Na Facebooku se nalazi album od 200 slika s njihovog tajnog vjenčanja“, rekla je Lynn koja je pokrenula brakorazvodnu parnicu.

U imenu John, supruga koji pokušava poništiti valjanost braka sklopljenog u Italiji, nalazi se opasan i moćan broj 18 (1+7+5+5) koji zrači brojnim svađama i razvodima, obiteljskim i pravnim sukobima te opasnostima prijevare. Taj broj čak u 80% slučajeva onemogućava uspostavljanje kvalitetnih prijateljskih, ljubavnih i bračnih veza i odnosa te izaziva rastanke i razvode.

U imenu njegove 'nove' supruge Amanda nalazi se nesretan broj 16 (1+4+1+5+4+1) koji zrači opasnostima, nesrećama, brigama, nelojalnošću i nevjernostima.

A u zbroju imena i prezimena 'stare' supruge Lynn France je najnesretniji broj 38 (14+24) koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnosti i raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje, nesporazume sa suprotnim spolom, razvode i rastanke. Ovaj broj većinu svojih vlasnika ne usrećuje u odabiru svoga partnera.

KRALJ NA SLUŽBENOM PUTU

Dok je 42-godišnji kralj Swazilanda Mswati III bio ovog srpnja u službenom posjetu Tajlandu, njegova dvanaesta supruga (od ukupno 13) zabavljala se s njegovim prijateljem, ministrom pravosuđa, provodeći strastvene noći u Royal Villas Hotelu u glavnom gradu Mbabaneu.

Kralju odana policija skandal je uočila na vrijeme (u gradu od 100.000 stanovnika!) te uhvatila izdajice na djelu, tj. u krevetu. Kraljeva nevjerna supruga, 22-godišnja Mswati Nothando Dube, inače bivša Miss Teen Swazilanda, sada je u kućnom pritvoru, a za počinjeni zločin može biti zauvijek prognana iz kraljevstva. Još goru sudbinu može očekivati kraljev prijatelj iz djetinjstva, sada već bivši ministar Ndumiso Mamba, jer ako ga osude za 'nedopušten ulazak u tuđu kuću', može ostati kraći za glavu.

Kraljeve izdajnike nije povezivala samo ljubavna strast nego i prikladni nesretni brojevi. U njenom imenu Nothando nalazi se iznimno nesretan broj 38 (5+7+4+5+1+5+4+7) koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnosti i raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje, nesporazume sa suprotnim spolom, razvode i rastanke. Neujednačeno ponašanje, često prisutno kod osoba koje taj broj imaju u svojim podacima, mnogima je teško shvatljivo pa i to zna biti izvorom konflikata. Ovaj broj većinu svojih vlasnika ne usrećuje u odabiru svoga partnera. Broj 38 pripada među najopakije brojeve u numerologiji i stoga donosi niz prepreka na životnom putu, kako onih sitnih, svakodnevnih, tako i krupnih, odlučujućih po sudbinu.

Zanimljivo je da se i u datumu vjenčanja kralja i missice (11.06.2005.) nalazi nesretni broj 11 koji ima isto značenje kao i broj 38!

A nelojalni ministar ima u prezimenu Mamba iznimno nesretan broj 12 (4+1+4+2+1) pa osobe s tim brojem često trpe zbog toga što ih drugi iskorištavaju. Taj broj ukazuje na osobu koja nosi i rješava tuđe probleme, a i sama nerijetko ima poslovnih i novčanih problema. (Ujedno je optužen i za prekomjernu potrošnju na putovanjima po inozemstvu!). Katkad se postupci samog vlasnika broja 12 mogu protumačiti kao izvor njegovih teškoća. To je tzv. 'broj žrtve.

Bilo je slatko i kratko ... i gorko.

Play ponuda
Play ponuda