Play ponuda

Što imate zajedničko sa slavnim Ribama?

shimmer fallback

Posljednji znak u zodijaku kojim se zatvara životni krug, no u ovom slučaju ono što je kraj, postaje početak. Ribe su kreativne, maštovite, lukave i hipersenzitivne.

1.3.2011.
15:07
Play ponuda

Emocije ih vode kroz život što ponekad može biti i negativno. Velike sanjalice cijene iskrenost, poštenje, vrlo su suosjećajne i ovisne o prijateljima i ljubavi.

Ribama vladaju Jupiter, planet širenja i Neptun, planet psihičke osjetljivosti i iluzije. Pripadnici ovog znaka ne prihvaćaju analizu kao način spoznaje nego empatiju. Simboliziraju mračni, unutrašnji, skriveni i kaotični svijet iz kojeg crpe ogroman stvaralački potencijal. Sklone su pasivnosti i depresiji, ali su iznova spremni i na novo rađanje i obnovu.

Sharon Stone 10. ožujka 1958. Meadville, Pennsylvania (SAD)

Glumica i producentica, rođena kao Sharon Vonne Stone, slovi kao velika zavodnica, a poznata je i po svom humanitarnom radu, pogotovo na području istraživanja AIDS-a te pružanju pomoći gladnima u Africi. Iako je najzapamćenija po ulozi u filmu Sirove strasti, Sharon u privatnom životu nije toliko slobodoumna. Na području ljubavi uvijek ima komplicirane situacije što nije nimalo čudno za osobu rođenu sa Suncem u Ribama i Venerom u slobodoumnom Vodenjaku. Oštra na jeziku, uporna i pomalo samoljubiva, Sharon je primjer Ribe koja iskače iz profila depresivnog i pasivnog zodijačkog znaka.

Benicio Del Toro 19. veljače, 1967. Santurce (Portoriko)

Rođen kao Benicio Monserrate Rafael del Toro Sánchez, markantni je portorikanski glumac i filmski producent poznat po glumačkom talentu i kao veliki zavodnik. Njegova sramežljiva priroda držala ga je podalje od skandala i priskrbila mu epitet džentlmena kojem je teško odoljeti. Kao četverostruka Riba, Benicio najčešće odabire projekte koji su na njegovoj emocionalnoj razini, u kojima se može potpuno naći. Da mu takav izbor projekata savršeno odgovara te donosi uspjeh, dokaz su i niz nagrada koje je osvojio u dugoj karijeri: Oscar, Zlatni globus, SAG i BAFTA.

Queen Latifah 18. ožujka 1970. Newark, New Jersey (SAD)

Kao jedna od najboljih ženskih glazbenih umjetnica, ova ozbiljna i predana Riba unosi mnogo emocija u sve što radi. Osim u glazbi, Latifah, rođena kao Dana Elaine Owens dokazala se i na filmskom platnu, a da je podjednako uspješna i kao pjevačica i kao glumica dokaz su brojne nagrade koje je osvojila. Vrlo osjećajna, ali istovremeno i vrlo snažna osoba. Mjesec u Lavu otkriva osobu kojoj je potrebna velika količina pažnje, ali koja je istodobno i vrlo skromna i prizemljena. Upravo te osobine drže Latifah čvrsto na zemlji.

Bruce Willis 19. ožujka 1955. Idar-Oberstein (Njemačka)

Američki glumac njemačkih korijena rođen kao Walter Bruce Willis, slavu je stekao igrajući opasne frajere, ali njegovo rođenje sa Suncem u Ribama otkriva da pripada najnježnijem zodijačkom znaku. Zahvaljujući moćnoj sili Marsa nasuprot Saturnu, Bruce na velikom platnu lako i uvjerljivo utjelovljuje akcijske heroje i opasne likove. U privatnom životu preferira jednostavnost i nježnost. Vrlo je otvoren i spreman na prihvaćanje promjena i razlika što i dokazuje blizak odnos s bivšom suprugom Demi Moore i njezinim odabranikom Kutcherom.

Play ponuda
Play ponuda