Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Netko nakon loma ljubavi lije gorke suze, a netko se raduje slobodi

Image
Foto: Tumblr

Uz lunarnu pomrčinu i ultrahirovito aspektiranog Urana, svašta nam se šizoidnog događa. Nakon loma ljubavi netko lije suze, a netko se raduje slobodi. Koji ste vi?

17.9.2016.
7:00
Tumblr
Play ponuda
shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi su u laganoj defanzivi i takvo što im krasno pristaje. Svečano ste spoznali da se više ne morate (iz)boriti za prijateljsku seks ljubav. Sve vam se lijepo izravno servira pod nos. Ne žurite s "glavnim jelom", jer silno uživate u finoovlaženoj predigri.

Lavovi žive stresno i urnebesno. Sami sebe lako uvjerite da ste (post)moderni. Kada se bolje zagrebe ispod površine vašeg teatralnog karaktera i strastveno podivljalih nagona, svašta se arhaičnog otkrije. Lav dlaku uredno mijenja, ćud malo teže.

Strijelci će uskoro izgubiti potporu strastveno razigranog Marsa, i ostati će im samo otrežnjavajuće preozbiljni utjecaj racionalnog Saturna. Ne morate pasti u depresiju. To "ne piše" na nebesima. Ljubite iskreno, i vrući seks vam je kozmički zagarantiran!

Bikovi tonu u muljevite sfere i dimenzije vlastite podsvijesti. Ono što je nekada jednom bilo, iznova vam se vratilo? Stara ljubav zaborava nema. Više puta podgrijana hrana, nije baš za konzumirat. Vi slobodno probajte, možda omastite brk!

Djevice uživaju dok ljeto traje, a ljetu se bliži kraj. Ako ste previše radili i premalo ljubili, nakrivo ste posložili vaše "energetske" karte. Sami ste sebi ispisali solo sudbinu. Venera i Mars pomoći će vam da se strastveno zaljubite. Vjerovali ili ne.

Jarci pucaju iz svih oružja. Malo ste kruti i prenervozni za suprotnospolni (tko voli – i istospolni) ukus. Uskoro će vas zadesiti osvježavajuće relaksirajući utjecaj Marsa. Na površini vaše ljubavne stvarnosti, pojavit će se skrivene rezerve seksualne snage.

Blizanci vole sve što vole mladi, a to se specijalno odnosi na vas koji ste u najboljim godinama. Vječna mladolikost dar je kojim vas je nebo čipiralo pri rođenju. Muškarci razni, lovite i ljubite Blizanke! Draga će vam zauvijek ostati seksi mlada. Kao iz bajke.

Vage bulazne o vječnoj ljubavi, a šaraju uokolo. Sami sebe očima varate. Nije vam lako, jer ste prezgodni. Vlastita ljepota postala vam je teret. Tužno i istinito. Nema predaje. Nebo od vas traži da očistite um i srce. Vaš "tjelesni krasopis" to zaslužuje.

Vodenjaci su "najotkačeniji brijači" u obližnjem svemiru, a i ženski primjerci iste vrste slično mentalno vibriraju i vrludaju. Tko s vama može izaći na kraj? Nitko. Ipak, impresionirani ste erosom Vage ili Lavljim srcem. Možda zaglavite u trojcu, s oboje?

Rakovi su preosjetljivi do boli. Osjetljivi ste jer vas nisu dostatno (raz)mazili? Škorpionska Venera emocionalno će vas ojačati i intenzivirati, a Mars u Jarcu konačno će zapaliti vaš strastveni fitilj. Nećete biti gladni ljubavi, a ni žedni seksa.

Škorpioni nisu anđeli. Privlačna vam je vječna vatra paklenog podzemlja. Vatra se odnosi na strast, a podzemlje na "umiranje i rađanje" u seksanju. Vaši najžešći ljubavni tjedni upravo vam nadolaze. Definitivno niste anđeoski. Vrag ste u krevetu!

Ribe se izvlače na razne stvari kada treba pasti seks, a u pozadini priče skriva se razočaranje u partnera ili partnericu. U vašoj vezi nedostaje duševna nit vodilja, pa vam je i seks slabokrvan i faličan. Riba pliva dalje, ili će još malo glumiti žrtvu i patiti?

Play ponuda
Play ponuda