DIVLJI NA PUN MJESEC / Seks s nepoznatom osobom? Ljubavni horoskop i to nekima najavljuje ovih dana

Image
Foto: Shutterstock

Kvadrat Venere i Marsa ukazuje na rat i mir, odnos mržnje i ljubavi, sukob muškog i ženskog principa i nesklad u odnosima

Vladislav Miletić

Vladislav Miletić

3.2.2023.
14:52
Shutterstock
VOYO logo

S punim Mjesecom 'na astrološkoj osi veza', duhovne predodžbe i ljudski ideali Vodenjaka i šarolike ljudske strasti simbolizirane znakom Lava, igralište su nebrojenih mogućnosti pozitivnih međuljudskih odnosa.  

Problemi u intimnom životu često svoj korijen imaju u zapostavljanju ekonomije i obrnuto. U braku moraju biti prisutni i erotika i ekonomija. Seks i novac su blisko povezani.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz spoznaje stečene kroz poznanstva s drugim ljudima, od velike je važnosti i prepoznavanje vlastitih ideala. Međutim, sa svim tim potreban je veliki oprez popraćen osjećajima odgovornosti.

U recentnom ekstremnom slučaju - u ime ideala se vodi nepotrebni i besmisleni rat, pokreće masa ljudi kako ne bi bilo sumnje u "konačnu pobjedu".  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvadrat Venere i Marsa ukazuje na rat i mir, odnos mržnje i ljubavi, sukob muškog i ženskog principa i nesklad u odnosima. Ako pogodimo ljubavni cilj, možda promašimo sve ostalo?

Sunce i Uran u kvadratu oslikavaju buntovnog muškarca skitalačkog duha koji teži oslobođenju i sukobljava se sa svakim tko je iznad njega. Otac je u sukobu s njegovim idejama, a supruzi nudi slobodnu vezu ili 'prijateljski' razvod!       

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovan

Imate megalomanske prohtjeve i sve vam se želje ispunjavaju. Ako ste turbo nevjerni njemu ili njoj, ne živite ispravno i u istini, i nebo i priroda se ljute na vas. Povremene seks pustolovine nemaju veze s pravom ljubavi. Ne igrajte se, vremena su (pre)ozbiljna!     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik

Živci vam rade sto na sat i pitanje je trenutka kada ćete raskinuti vaše ljubavno savezništvo. Iskreno nam priznajte, svrbi vas nešto novo, originalno i eksperimentalno? Vaš odgovor je da? Laka vam noć! Sanjajte koloritne sne dok vas jutro ne rastrijezni.      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci 

Infantilno ste zaigrani. Djelujete na više raznih strana istovremeno. Nitko vas ne može uloviti ni za glavu ni za rep i to još od kolovoza prošle godine. Jajca su vam pregorjela od silne uporabe? U ožujku će vaše nestašne 'leteće' kuglice zaustaviti Mars i Saturn!     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak

Stalno mislite na seksanje. Vaša 'unutarnja bomba' nekontrolirano će eksplodirati uslijed neiživljenih strasti. Situacija u vašim grudima, vruća je kuhinja. Vaše srce gori od usijanja. Žudite za osjetilnim navodnjavanjem i ovlaživanjem. S Bikom ili s Ribom!    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lav 

Na pun Mjesec odreagirat ćete divlje, neizbirljivo i pustolovno. Možda se bespotrebno (negdje usput) poseksate s nepoznatom osobom, i to iz iz čistog hira. Veljača vam je tradicionalno kritična po pitanju slijepih strasti. Uvijek prolupate uokolo Valentinova!     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica 

Stidljive Djevice prakticiraju sadomazo igre. Tko bi rekao za vas da ste takvi nekakvi. Odnedavno su vam postale dražesno primamljive i seksi igračke. Iza vašeg hladnog strogoposlovnog vanjskog izgleda, skriva se besraman strastveno maštovit nestašluk!    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaga 

Vage su sve ljepše i izazovnije i malo tko može odoljeti njihovim slatkim osmjesima. I muški vragolani vaše 'astro genetike' ne susprežu se od zavodničkih impulsa, i s vrha šesnaesterca neobranjivo pogađaju mrežu. Čudotvorno iscjeljujete, i tijelom i dušom!    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion 

Njega ili nju zaludili ste intenzivnom seksi magijom, i dobili ste roba ili robinju, a tome ste se potajno i nadali. Hiperventilacija i predinfarktno stanje organizma, upozorava vas da malo usporite i predahnete. U suprotnom, hitna pomoć će vam zazvonit na vrata!!!      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac 

Kod vas je (ne)ljubavni kaos i ne vidite nužni izlaz iz preguste emocionalne magle. Ona je 'voda' a vi ste 'vatra', i samo vam još nedostaje 'zrak' (kum Blizanac ili kuma Blizanka) do uragana najviše (pete) kategorije. Vaše opasno intimno vrenje vidljivo je i iz satelita.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac 

Proživljavate neslavne trenutke u vašoj ljubavničkoj zbiljnosti. Stresna poslovna situacija ne dopušta vam da se spontano prepustite uživanju u seksu. Zaboravite na dosadni misionarski položaj. Mušku čast vam može spasiti samo jahačica divljakuša!!!   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodenjak

Genijalac ste hladna srca. U (navodnoj) ljubavi dodajete gas do daske, a opasno vam škripe kočnice. Solo letite kroz vlastiti (originalni) mikrokozmos. Tko bi vas zavolio takve  nekrstive? Možda se odnekud pojavi neki robot koji ima problema sa srčanom čakrom!   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribe 

Emocionalno egzaltirana Venera u Ribama sukobljava se s nezrelim i nepostojanim Marsom u Blizancima i u ljubavi vam sve ovčice nisu na broju. Vi od sebe sve dajete i žrtvujete se, a on je raspršen, predjetinjast i nezahvalan. Ne postoji izlaz? Postoji. Razlaz!    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču