MLAD MJESEC / Rakove čekaju dramatični ljubavni susreti, a škorpione strah od jedne duboko intimne veze

Image
Foto: Shutterstock

Mjesec i Saturn u dobrom aspektu donose unutrašnju sigurnost, stabilne emocije i smirenost

Vladislav Miletić

Vladislav Miletić

5.7.2024.
8:32
Shutterstock
VOYO logo

Mlad Mjesec u Raku u trigonu sa Saturnom iz Riba ukazuje na dobar kontakt sa izvorom životne energije i otvorene energetske kanale. Mjesec predstavlja naše porijeklo i korijene, ono što u našoj duši boravi. Opisuje naš osobni doživljaj doma i odnos s majkom. To je vrlo intimno područje koje se može upoznati samo u zajedničkom životu s nekim.  

Mjesec i Saturn u dobrom aspektu donose unutrašnju sigurnost, stabilne emocije i smirenost. Možemo pomagati i davati volju za životom onima kojima je to potrebno. Nadzor nas emocionalno ispunjava i voljene osobe ne ispuštamo iz vida. Sposobni smo ostati mirni i sabrani u svim okolnostima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovan

Snažno izražavate svoje potrebe, dramatično iskazujete vlastite osjećaje, izvrsno se snalazite u javnosti. Vaše fizičko uživanje u ljubavi može biti sputano različitim predrasudama, posebno kod ženskog dijela rođenih u ožujku. Niste opušteni u seksu.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik

Komunikativni ste, radišni i kad je o ljubavi riječ, vrlo tjelesni. Pokušavate spojiti praktičnost s osjećajnošću. Sklonost detaljima iskazujete i u partnerskom odnosu: male, svakodnevne pažnje dijelom su ljubavnog rituala. Sličnost je ono što vas drži zajedno.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci 

Spretno udružujete svoje nagone s osjećajnošću. Unatoč energiji koju posjedujete, puštate druge da naprave prvi korak, zbog straha od povređivanja. Skloni ste neobičnim i nestabilnim osobama, i zbog toga vam se događaju iznenadni prekidi.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak

Očekuje vas erotski sklad i zadovoljstvo u ljubavi. Imati ćete više dramatičnih ljubavnih susreta. Ženske osobe rođene u znaku Raka privlače snažni muškarci, pomalo tajanstveni i opasni. Njihovo pretvaranje u kućne tipove vidite kao svoju veliku zadaću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lav 

Vaši zahtjevi postavljeni pred partnera ili partnericu mogu biti preveliki. Vaš ljubavni život može biti opterećen i osjećajima krivnje. Potreban vam je ležerniji pristup ljubavi i vezama. Važno je da razvijate sposobnost intuitivnog uvida u svoje i tuđe osjećaje.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica 

Izloženi ste povremenim emocionalnim blokadama. Radi se o aspektu sukoba ega i potrebe za pripadanjem. Vjerojatno ćete postati skloni omalovažavati ljubavni utjecaj na vlastiti život. Osjećaj manje vrijednosti sputava vas u posezanju za onim što želite.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaga 

Osjećate jaku potrebu za stvaranjem svog vlastitog dvorca sreće. Neki među vama žele otići daleko od roditeljskog doma kako bi pobjegli od onog povrijeđenog djeteta u sebi. Ali njihova je zadaća vratiti se i suočiti s obiteljskom prtljagom s kojom su rođeni.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion 

Najveće teškoće imate sa samima sobom, odnosno zbog straha od jedne duboko intimne veze, bit ćete skloni upuštati se u više površnijih istovremeno. Jaka seksualnost i sposobnost fizičkog uživanja često će vam služiti kao utočište nakon bijega od obveza.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac 

Opirete se potpunom predavanju, čak i ako to iskreno želite. Jedan dio vas uvijek je na oprezu u ljubavi. Kontrolirajući i dozirajući strast kojom se prepuštate vezi vjerujete da kontrolirate i samu vezu. Sve dok ne shvatite kako je jedini rezultat uloženog napora – samoća.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac 

Posjedujete snažnu energiju i sposobnost usmjeravanja prema cilju kojeg ste izabrali. Pokušavate umom pojasniti neke osjećajne neobjašnjivosti. Jarci koji prolaze kroz razdoblje depresije i samosažaljenja trebali bi prepoznati vlastitu snagu i sposobnosti.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodenjak 

Poletni ste i okrenuti budućnosti. Nastojite osvajati pametnim dosjetkama čak i verbalnim akrobacijama, a ne samo nježnošću i romantikom. Ako ste iz djetinjstva ponijeli vrlo teška sjećanja, teško vam je oduprijeti se ponavljanju priče u odrasloj dobi.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribe 

Muškarci Ribe tragaju za nježnim partnericama, ali istovremeno i vrlo nezavisnim, što je teško spojivo u jednoj osobi. Možete ulaziti u ljubavne veze sa ženama sklonima žrtvovanju. Vruća strast koja vas nosi ne jamči vam dugotrajnija ljubavna zadovoljstva.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču