Play ponuda

NIMALO PRISTOJAN HOROSKOP: / Evo što vole Račice, što Djevice, a što Vage - čak i ako to neće priznati

Image
Foto: acidcow.com

Lavice vole biti u središtu pozornosti, Račice nježnost, Vage koketiranje... no što to točno znači u seksu?

17.4.2016.
7:00
acidcow.com
Play ponuda

Ovaj nimalo pristojan horoskop odgovara na "kako, kada, gdje i koliko" seksa sa ženom svakog znaka. Tko i zašto već znate.

Image
NEKI TO VOLE GRUBO: /

Ovaj horoskopski znak najveći je obožavatelj žestokog seksa

Image
NEKI TO VOLE GRUBO: /

Ovaj horoskopski znak najveći je obožavatelj žestokog seksa

Ovan

Kada to želi, ona će vas izravno provocirati, a vi ju gledajte ravno u oči, a kada popusti preuzmite igru. Kod udvaranja (makar kod Ovnica to više liči na odmjeravanje snage ) možete biti agresivniji, ali u krevetu nemojte biti grubi.

Tada se koncentrirajte, jer je nestrpljiva i želi što prije do vrhunca. Seks mora biti pun vatre, eksplozije i strasti, ali nemojte pretjerivati. Ne voli egzibicioniste i eksperimente. I dok se vi prenemažete u krevetu, ona se već ustala i odjenula. Kod nje nema repeta. Ona ima "najkraći fitilj" - i najbrže se oblači.

Bik

Njoj se morate prići sasvim drugačije – nježno, mazno i beskrajno strpljivo. No to strpljenje će vam se itekako isplatiti. Ipak je Bikica nadaleko poznata po svom hedonizmu. Morate ju pripremiti jer kod nje nema ništa na brzaka – voli predigru i zavođenje.

Ali nemojte se čuditi ako sve to ipak ne završi seksom. Kod nje sve mora biti savršeno – od večere do trenutka, od slasne hrane do intimne atmosfere, glazbe... Poslije seksa ostat će još dugo s vama u krevetu. Budite spremni na nastavak.

Blizanci

S njom predigra, početak i kraj počinje na telefonu. Ona je toliko znatiželjna, i toliko verbalna da ako tu zakažete, nemate previše šanse. Kod nje ne pali skupi auto, nego dobar ulet; važnije su joj brze dosjetke od dobrog izgleda.

Ali zapamtite: bit će s vama samo dok ste joj zanimljivi. Ona nije nimalo lak plijen (koliko god zlobnice oko nje tvrdile suprotno). Nju se mora prvo psihički zavesti, i naravno, uzbuditi je, probuditi znatiželju. Morate je nadmudriti. A kada joj se oči zasjaje, morate je gledati ravno u oči – i govoriti što biste joj radili.

Ona je znatiželjna da vidi kako ćete to izvesti, ali nemojte se iznenaditi ako počne sama igrati sa sobom. To je njena predigra. Tada odbacite sve planove i krenite u akciju - na brz seks s nogu. I ne pokušavajte ponoviti. Što ste napravili, napravili ste. Jedino ako ste ostavili vrlo dobar dojam...

Rak

shimmer fallback
shimmer fallback

Račice su vole malo glumatati, praviti da su nevješte i jadne. Čak i kada želi seks na jednu noć, traže čvrste dokaze ljubavi. Tu se javlja problem. Teško se uzbudi ako ne osjeti da je dio vas samo njen i morate biti jako pažljivi i osjećajni. Osobito morate paziti što pričate jer je jako osjetljiva.

Morate paziti da ne posumnja kako ste s njom samo zbog seksa (iako vam je oboma samo to na umu). Vi ste njeni i točka. Dakle, kada joj pristupate, pazite da ona bude prva i jedina u klubu (kafiću ili gdje god) kojoj ste prišli.

Nakon što zadobijete povjerenje, (što može trajati i nekoliko dana) počinje se zagrijavati. Za seks mora postojati intimna atmosfera i sigurnost. Znate, ona voli mirise, i najviše – u kadi… A bez brige, trud će vam se isplatiti – Račica puno traži, ali daje još više.

Lav

Lavica će vas najviše namučiti. A postoji dobra šansa da na kraju ostanete razočarani. Kod njih stoji pravilo da ste vi tu zbog nje, a ne ona zbog vas. Zato sve mora početi laskanjem – i tu ne možete pretjerati.

Ona je najljepša žena koju ste ikada vidjeli. No prije svega i sami morate biti spektakularni – ona će vas odmjeriti od glave do pete jer Lavica zaslužuje samo najbolje.

Možete je zaintrigirati igrom mačke i miša, (jer Lavica voli lov) no morate paziti – lako odustane. Voli dramu i spektakl. A to ćete nabolje vidjeti u krevetu. Volite glasnu ženu? Čujte kako riče...

Djevica

Za Djevicu treba puno strpljenja jer se teško opušta. Vi ju morate naučiti kako da otpusti kočnice. Zato, s njom se bolje ne upuštati u "jednonoćke". Jednostavno nije pošteno prema njoj.

Uostalom, kako bi se konačno opustila potrebno je mnogo vremena, i mnogo vašeg truda. Čak i ako bi popustila, to bi činila samo zato jer misli da mora, a čak i ako vas ne muči takva zloupotreba njenog osjećaja dužnosti, seks kojeg samo odrađuje, sigurno ne bi bio spektakularan.

No ako mislite ozbiljno, onda ćete vidjeti Djevicu kakvu nitko drugi nije. Kad otpusti kočnice, vidjet ćete kako se s jednakom pedantnošću kojom posprema kuću posvećuje i vašem užitku.

Vaga

Voli udvaranje, finoću, mirise i lijepo rublje. Ne smijete biti vulgarni, grubi ili ljigavi. No neka vas ta slika dame ne zavara – u seksu je nenadmašna. Osobito ako tražite seks samo na jednu noć. Neće tražiti neku dublju vezu jer ona prvenstveno voli sebe. Voli izazivati i koketirati, ali nije napadna.

Škorpion

shimmer fallback
shimmer fallback

Kad smo rekli da je Vaga nenadmašna u seksu, mislili smo na "klasični", jer kada je u pitanju erotika i strast, Škorpionke će vam priuštiti zadovoljstvo kakvo nikada niste ni sanjali. Pitanje je samo jeste li spremni na curu u ovom mračnim znaku.

To ti je onaj tip s kojom ćete se posvađati, a potom leći u krevet i u njemu umrijeti od probuđenih strasti. Uzbuđuju je dramatične situacije, a mekušci nemaju previše šanse. Pitate kako ju zavesti? Nikako – ako te želi već te je uzela. I u krevetu inicijativu prepustite njoj.

No, upozoravamo – očekujte neočekivano.

Strijelac

Voli animalni, divlji seks, rizik i nemoguće situacije. Kod nje prolazi sve ono što je kod drugih žena nezamislivo.

Ona ne podnosi stereotipe i šablone pa je njen repertoar veći od onog većine frajera. S njom možete otvoreno pričati o seksu, i ako hoće, jednostavno će reći: "Hajde!". Ove žene imaju crtu egzibicionizma i ovisna je o adrenalinu pa će obožavati seks na otvorenom. Kod kuće neće joj smetati ako ju se zaskoči i iznenadi.

Jarac

Ako se otvori, dat će dušu i tijelo, i to za cijeli život. Tvoje je da ju ohrabriš, potrudiš se i dokažeš kao nikome. Do sada A za uzvrat ćeš imati nekoga na koga se uvijek možeš osloniti. A vremenom, seks će postajati sve bolji. Ne kaže se bezveze za stare napaljene muškarce "stari jarac", a isto vrijedi i za žene.

Vodenjak

Voli neobične načine prilaženja – što je neobičnije to su veće šanse. Pazite, ona će vas prihvatiti i bez nekog razloga, ali i u inat mužu. Kod nje nema dubine emocija, sve je na intelektualnoj bazi. Jako voli neobične poze, a uvijek je spremna eksperimentirati i iskušati nešto novo.

Ako želite vezu s Vodenjakicom, najvažnije je da pod svaku cijenu izbjegnete rutinu.

Ribe

Ribica gotovo instinktivno prepoznaje tuđe osjećaje i ona će vas prihvatiti što god da kažete. Najbolje će vas razumjeti, pa čak i bez potrebe za objašnjavanjem. Čak i ako vas odbaci, to će učiniti tako nježno da vam neće pasti ni dlaka s glave (tj. ega).

No nemojte to zloupotrijebiti. Obožava predigru, a sve ono što bi se drugim ženama možda činilo "proljevastim prese..vanjem" ona smatra romantičnim. Ako je i jedna žena zaslužila da ju se nosi kao malo vode na dlanu, to su Ribe.

Što se tiče seksa, obožava predigru, a iznimno joj je važan i ugođaj. I sve će se to isplatiti: već smo spomenuli kako instinktivno prepoznaju tuđe osjećaje a isto vrijedi i za želje u krevetu.

Play ponuda
Play ponuda