Play ponuda

NAJVEĆE TAJNE ZODIJAKA: / Što se zapravo skriva iza fasade svakog znaka?

Image
Foto: Thinkstock

Škorpioni su na glasu kao osvetoljubivi, Rakovi najveća zlopamtila, a Gargamel je jamačno Bik jer taj horoskopski znak će istjerati svoje makar mu to bilo zadnje što će učiniti u životu!

17.7.2016.
7:00
Thinkstock
Play ponuda

No stvari su ipak malo kompleksnije. Zodijak otkriva ne samo kako koji znak reagira, kontrolira li bijes i koliko je sklon je praštanju nego i prave razloge za njihove mračne tajne.

Image
HOROSKOP BEZ MILOSTI: /

Zodijak otkriva zašto nemate sreće u ljubavi, poslu...

OVAN

Ovnovi se lako naljute i postanu agresivni. Svaki Ovan je svjestan da bi mu život bio puno lakši kad bi naučio kontrolirati bijes. Ako namjeravate upustiti se u romansu s ovim usijanim glavama, budite sigurni i čvrsti u zastupanju svojh interesa i stavova. Ovnovi ne vole ljude koji prelako "popuštaju", a osim toga, morat ćete se potruditi da budete zanimljivi , jer dosadu liječe svađom.

BIK

Potajno žude za sigurnošću i veliki su hedonisti. Zbog nesigurnosti često postaju sakupljači novca i materijalnih stvari (a to svakako ima veze i s njihovom željom za uživanjem). Srećom, vrlo su osjećajni, pa nakon nekog vremena otkriju da sigurnost proizlazi iz njihovog vjerovanja u sebe, a ne iz materijalnih dobara.

BLIZANCI

Blizanci su prikriveni šizofrenici. Imaju podvojenu ličnost, nikada nećete biti u potpunosti sigurni s kojom od njih provodite vrijeme. Osim toga, sami sebi su “đavolji advokati” jer nikada ne znaju kako i što da odaberu. Svaka prekretnica na njihovom putu ih zbunjuje.

RAK

Rakovi su veliki plačljivci. Ovaj vodeni znak bavi se isključivo ispunjavanjem svojih emotivnih potreba, što je i uzrok njihove velike nesigurnosti. Zato se znaju ponašati kao pijavice prema partneru - dosađuju i zahtijevaju da ih neprestano uvjerava koliko ih voli i koliko vrijede. Zato telefon i zvoni češće nego što biste htjeli, a ako se slučajno ne javite, durit će. Najbolji način da to izbjegnete je da sebe stavite u njihovu ulogu – pustite se da se brine o vama. Kao što puno traži, Rak će dati sve za partnera. Ili im kupite ljubimca.

LAV

Njihove laži su bezazlene, a priče koje pričaju treba da prihvatite s dozom rezerve. Lav voli da preuveličava i mijenja redoslijed događaja, kako bi se stvari činile glamuroznijim i uzbudljivijim. Osim toga, vole se hvaleti, a to je osobina nad kojom nemaju kontrolu. Stoga, “pomazite” njihov ego i prepustite se uživanjima. S njima nikada nije dosadno.

DJEVICA

Djevica nikada nije zadovoljna. Pripadnici ovog znaka smatraju da ništa nikada nije dovoljno dobro. Težnju perfekcionizmu ne mogu ublažiti. A ako vam djeluju previše kritični prema drugima, vjerujte prema sebi su 100 puta gori. Osim perfekcionizma, mana im je što analiziraju svaku, pa i najmanju sitnicu. Zato njihove kritike ne uzimajte zdravo za gotovo.

VAGA

Vaga uvijek izgleda kao jedva čeka da se spetlja s nekim – nepopravljivi su zavodnici. U biti možda je flert bolja riječ. U korijenu toga leži to što vole biti u vezi, ali istodobno imaju problem s vezanjem jer je “trava uvijek zelenija negdje drugde”. Što je još gore, nikada nećete biti sigurni da nešto nije u redu jer se ove urođene diplomate smiješe i kada iznutra kipe. Vage su pasivni agresivci koji istodobno plijene šarmom i ljepotom.

ŠKORPION

Imaju mnogo tajni koje vam nikada neće otkriti. Oni obožavaju svoju privatnost, ali ne uzvraćaju istom mjerom. Što se više otvorite, Škorpion će se osjećati sigurnije. Tek onda će se možda otvoriti. Zabadanje nosa u njihove stvari neće vam nimalo pomoći otkriti što smjeraju i kakvi su mu planovi. Izrazito ljubomorni, partnerov flert teško podnose i ne zaboravljaju, a prijevaru nikada ne opraštaju, nego raskidaju čim saznaju. U biti, zadrže se tek toliko da se dobro osvete.

STRIJELAC

Strijelci ne kriju ništa o sebi. Oni su otvorena knjiga i iskreni do bola. Ponekad se zbog tih osobina može učiniti da su bez takta. Kada im se nešto ne sviđa, a ne mogu to promijeniti, često zabiju glavu u pijesak i tako se štite.

Često se ponašaju kao sebična i neodgovorna bića no to je samo prvi dojam. Ne trpe nikakve konvencije i norme, a ako ih pokupate ukalupiti, vidjet ćete svu raskoš njihovog temperamenta, ali i mudrosti.

JARAC

Jarčeve su na glasu kao osobe ledenog srca, ali njih potajno jako brine što drugi o njima misle. Da bi ostvarili svoje želje, spremni su naporno raditi i rijetko će dopustiti da itko sazna kako su uspjeli u svom naumu. Rijetko kad se poptuno opuste, ipak su to ozbiljne osobe koje vole držati stvari pod kontrolom. Spadaju u zahtjevne partnere.

VODENJAK

Vole čovječanstvo, ali ne vole ljude. Pomalo su snobovi, ali to uspješno kriju. Ponašaju se samo onako kako oni misle da treba, a ne kako se očekuje. Vodenjacima vlada Uran, koji ih čini rođenim buntovnicima. Ako započnete ljubavnu vezu s Vodenjakom, znajte da oni funkcioniraju samo po svojim pravilima.

RIBE

Često Ribe ne uspiju postići harmoniju duhovnog i fizičkog. Više od drugih znakova Zodijaka, Ribe su sklone bježanju – i emotivnom i fizičkim. Zbog tog eskapizma često postaju ovisne - o hrani, knjigama, televiziji, drogama ili seksu. Izrazito su osjetljive osobe, sklone umjetnosti. Vjernost partneru teško im pada, a od njega zahtjevaju potpunu vjernost.

Play ponuda
Play ponuda