FATALNA LJUBAV: / Kad se jednom zaljubite u ženu ovog znaka, nema natrag

Dok ih neki nazivaju "intenzivnim" ili "teškim", oni koji se ne osjećaju ugroženo , znaju da su Škorpioni strastveni, lojalni i pravi prijatelji.

15.11.2015.
16:40
thinkstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ŽENE, PRESTANITE GUBITI VRIJEME! Ovo je horoskopski znak s najvećim penisom

Tako da dame, evo zbog čega nijedan muškarac neće moći da vas zaboravi kada jednom bude vaš.

Spojevi sa Škorpion su divlja vožnja

U vezi sa Škorpion provest ćete neke od najboljih dana u vašim životima... ali i najgorih. Ali ti trenuci će vas tjerati da se uvijek vraćate nazad po još, iako vas Škorpion može prestraviti ako mu stanete na žulj kada je loše volje. Škorpioni su kompleksni i ne shvaćaju veze olako. Pokazat će vam ljubav dublju od bilo čega na što ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite "običnu" ljubavnu vezu.

Poznavat će vas bolje nego što poznajete sami sebe

Škorpioni su intuitivni i imaju svoje načine čitanja ljudi, što može biti vrlo iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga tko vas može "čitati". Velike su šanse da dok se budete derali "Nemoj mi govoriti kako se osećam", shvatite da se osjećate upravo onako kako vam je rekao. On je sjajan u kontroli, radit ćete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja. Ali svijetla strana toga je što svoju moć ne koriste u loše svrhe. On ima najbolju namjeru za oboje.

Govori onako kako jest

Onaj pasivno agresivni stav "Dobro sam" koje djevojke koriste kada nisu ni najmanje dobro je vrlo iritantna stvar za muškarce. Škorpioni se ne opterećuju sa time. Žene rođene u ovom znaku su izravne i ne plaše se reći ono što misle, čak i onda kada je možda pametnije da šute. One stvari vide kao crno-bijelo, nikada sivo. Bez obzira na to volite li ju ili ne. Ili ste vrijedni da budete u njenoj okolini ili ne. Ovo može biti oštro, ali sa njom barem uvijek znate na čemu ste.

Gazda na poslu, ali i u krevetu

U poslu, ali i ljubavi, kada Škorpion zacrta nešto - on to ispunjava. Preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umesto njega. On je motiviran i nikada sramežljiv kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili zavođenje. Nemojte se osjetiti ugroženo, pustite Škorpionku da vas vodi. Ona se osjeća ugodno u toj ulozi, a njene vještine među plahtama su dobro poznate.

Strijelci su raspoloženi za spontano valjanje u krevetu, tko im se želi pridružiti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Užasno je tvrdoglav, ali je neverojatno lojalan

Mislili ste da možete da dobijete raspravu sa Škorpion(k)om? Ah, kako slatko. Ali čak i kada se sa vama posvađa na pasja kola, Škoprion će vas u javnosti isto tako braniti. On može biti naporan, ali će vam držati leđa bez obzira na sve, a kada je na vašoj strani jedan Škorpion - jednostavno ne možete izgubiti.

Natjerat će vas da se debelo potrudite, ali Škorpionka je toga vrijedna

Većina Škorpiona ima čvrsti oklop koji se mora slomiti. Ne zaljubljuju se lako. Ali ako se možete nositi sa Škorpionom, na kraju svih "muka" shvatit ćete da vreijedi toga. Jednom kada osvojite Škorpionovu ljubav, i još bolje, povjerenje, on će vas poštivati, motivirati i uzbuđivati vas na potpuno novim razinama. Škorpion će vas odvesti na avanturu života i tjerati da budete najbolja verzija sebe.

Što više možete tražiti od veze?

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali