Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Covid-19
STOŽER OBJAVIO BROJKE
/
Danas imamo 319 novozaraženih i 11 preminulih; Na respiratoru je 119 pacijenata
STOŽER OBJAVIO BROJKE
/
Danas imamo 319 novozaraženih i 11 preminulih; Na respiratoru je 119 pacijenata
'NISMO GLUMCI. OVO NIJE SCENARIJ!'
/
Mučna ispovijed tinjedžerke koja je teško oboljela od covida: 'Bila sam toliko uplašena, vrištala sam i mislila sam da ću umrijeti'
'NISMO GLUMCI. OVO NIJE SCENARIJ!'
/
Mučna ispovijed tinjedžerke koja je teško oboljela od covida: 'Bila sam toliko uplašena, vrištala sam i mislila sam da ću umrijeti'
'OVO SADA MIJENJA PRAKSU'
/
Opasni ugrušci mogući čak i uz umjerene simptome covida! Nasreću, otkriveno je što pomaže u tom slučaju
'OVO SADA MIJENJA PRAKSU'
/
Opasni ugrušci mogući čak i uz umjerene simptome covida! Nasreću, otkriveno je što pomaže u tom slučaju
'NEMA HRABROSTI, IMA BOLESTI'
/
Jadranka Kosor zaprepaštena brojem zaraženih, ali i nedostatkom mjera: 'Zastrašujuće. Bez kontrole, bez maski se baulja posvuda...'
'NEMA HRABROSTI, IMA BOLESTI'
/
Jadranka Kosor zaprepaštena brojem zaraženih, ali i nedostatkom mjera: 'Zastrašujuće. Bez kontrole, bez maski se baulja posvuda...'
OVO NIJE DOBRO...
/
U Hrvatskoj danas više od 2000 novozaraženih. Toliko ih nismo imali od svibnja. Preminulo je 27 osoba
OVO NIJE DOBRO...
/
U Hrvatskoj danas više od 2000 novozaraženih. Toliko ih nismo imali od svibnja. Preminulo je 27 osoba
'NALAZIMO SE NA BOJNOM POLJU'
/
Srbija je novo svjetsko žarište Covida-19: Kafići prepuni, a restrikcije gotovo nikakve - žive u okrutnoj iluziji
'NALAZIMO SE NA BOJNOM POLJU'
/
Srbija je novo svjetsko žarište Covida-19: Kafići prepuni, a restrikcije gotovo nikakve - žive u okrutnoj iluziji
PUCA OD ZDRAVLJA
/
Dakle, ovo ne bi ni Monty Pythonovci smislili: Pronašli su iscjeliteljicu koja covid liječi pištoljem!
PUCA OD ZDRAVLJA
/
Dakle, ovo ne bi ni Monty Pythonovci smislili: Pronašli su iscjeliteljicu koja covid liječi pištoljem!
NA KORAK DO LIJEKA
/
Tableta koja liječi covid uskoro dostupna, evo što to znači za cijepljenje: 'Ovo bi moglo biti revolucionarno!'
NA KORAK DO LIJEKA
/
Tableta koja liječi covid uskoro dostupna, evo što to znači za cijepljenje: 'Ovo bi moglo biti revolucionarno!'
SVE NEOBIČNIJI SIMPTOMI
/
Ljudi se žale na 'najgoru prehladu u životu', ali iza toga možda stoji - covid! Obratite pažnju na ovih pet stvari
SVE NEOBIČNIJI SIMPTOMI
/
Ljudi se žale na 'najgoru prehladu u životu', ali iza toga možda stoji - covid! Obratite pažnju na ovih pet stvari
'ŠOKIRALI SU ME REZULTATI PRETRAGA'
/
Hrvatska liječnica ispričala detalje svoje teške borbe s covidom: 'Otkrilo se da imam vodu oko srca'
'ŠOKIRALI SU ME REZULTATI PRETRAGA'
/
Hrvatska liječnica ispričala detalje svoje teške borbe s covidom: 'Otkrilo se da imam vodu oko srca'
WUHANSKI, ALFA, DELTA...
/
Evo kako dosadašnji sojevi koronavirusa utječu na djecu i je li posljednji, najzarazniji, za njih i - najopasniji
WUHANSKI, ALFA, DELTA...
/
Evo kako dosadašnji sojevi koronavirusa utječu na djecu i je li posljednji, najzarazniji, za njih i - najopasniji
OVE ZIME PRIJETI - 'TWINDEMIJA'?!
/
Scenarij bez presedana: Lani smo se izvukli, ali sada... Pogledajte graf: 'Covid nam neće biti jedina briga'
OVE ZIME PRIJETI - 'TWINDEMIJA'?!
/
Scenarij bez presedana: Lani smo se izvukli, ali sada... Pogledajte graf: 'Covid nam neće biti jedina briga'
NEVIĐEN EKSPERIMENT
/
Pfizer planira cijepiti cijeli jedan grad: 'Mi ovdje vjerujemo u znanost i žalimo zbog gotovo 600.000 smrtnih slučajeva'
NEVIĐEN EKSPERIMENT
/
Pfizer planira cijepiti cijeli jedan grad: 'Mi ovdje vjerujemo u znanost i žalimo zbog gotovo 600.000 smrtnih slučajeva'