ZVIJEZDU REALA POSJETIO STARI POZNANIK: / Modrić uživao u društvu slavnog Hrvata: 'Mi spremni, ne znamo za ostale'

Image
Foto: AFP

Na inicijativu najboljeg hrvatskog tenisača bit će odigran humanitarni ekshibicijski teniski turnir

6.5.2019.
11:03
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Marin Čilić trenutačno se nalazi u Madridu gdje ga u ponedjeljak čeka susret prvog kola sa Slovakom Martinom Klizanom.

Iskoristio je Međugorac ovu priliku kako bi se podružio s još jednim slavnim hrvatskim sportašem - Lukom Modrićem. Tenisač i zvijezda Real Madrida odradili su zajedničku večeru, a javnost su o tome obavijestili putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenule pripreme

"Pripreme su krenule. Mi spremni, ne znamo za ostale. Vidimo se na Šalati 12.06.!", poručio je Čilić preko Instagrama uz prigodnu forttografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na inicijativu najboljeg hrvatskog tenisača 12. lipnja ove godine u zagrebačkom Sportsko-rekreacijskom centru Šalata bit će odigran humanitarni ekshibicijski teniski turnir na kojem će nastupiti neke od najvećih sportskih zvijezda Hrvatske.

Projekt nazvan Gem Set Hrvatska okupit će tako hrvatske nogometne reprezentativce Luku Modrića, Ivana Rakitića i Dejana Lovrena, najbolje svjetske veslače Martina i Valenta Sinkovića, osvajače Davis Cupa Ivana Dodiga i Matu Pavića, olimpijsku pobjednicu u bacanju koplja Saru Kolak, Fed Cup reprezentativku Anu Konjuh te još mnoga druga proslavljena imena hrvatskog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo