NJEGOV GUMMERSBACH OSVOJIO BOD / Zrnić zabio četiri gola Berlinu

Image

Hrvatski reprezentativac Vedran Zrnić postigao je četiri pogotka u remiju svog Gummersbacha s Berlinom, u 16. kolu njemačke rukometne lige.

14.12.2008.
19:54
VOYO logo

U tri utakmice 16. kola jedini gostujući bod osvojio je klub za kojeg nastupaju hrvatski reprezentativci Vedran Zrnić i Drago Vuković.

Na poluvremenu su imali prednost od tri pogotka (16-13), ali su rukometaši Gummersbacha na kraju ipak morali biti zadovoljni bodom kojeg su odnijeli iz Berlina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrnić je zabio 4 gola, od toga tri iz sedmeraca, dok je jednoga promašio. Vuković je pak bio neučinkovit u napadu, a zaradio je i jedno isključenje. Najbolji u gostujućoj momčadi bio je Wagner sa 7 pogodaka, a za Berlinčane je Kubisztal upisao 8.

HSV je na svom parketu, bez pomoći Blaženka Lackovića koji se oporavlja od operacije trbušnog zida, nadigrao Melsungen 32-30. Pascal Hens je 6 puta bio strijelac za Hamburg, dok su za goste isto toliko golova postigli Tzimourtos i Stojanović. Na vratima Melsungena neraspoložen je bio Mario Kelentrić koji je zaustavio tek 2 od 18 udaraca prema vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostalom ogledu Magdeburg je bio bolji od Wetzlara 27-22. U obje momčadi najbolji strijelci su postigli po 7 pogodaka. Za domaćine Sprenger, a za goste Werum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo