IZVRŠNI ODBOR ODLUČIO /

Zoran Mamić i službeno preuzeo klupu Dinama

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zoran će vršiti ulogu menadžera kao što je to u Engleskoj što znači da će objediniti funkcije trenera i sportskog direktora, rekao je izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

16.12.2013.
19:28
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Uoči današnje Skupštine sastao se Izvršni odbor GNK Dinamo i donio odluku kako će dosadašnji sportski direktor Zoran Mamić preuzeti ulogu trenera na razdoblje od dvije godine!

U priopćenju GNK-a Dinamo stoji kako je izvršni odbor kluba donio odluku koja je nakon očiglednih pomaka u igri i dobrih prezentacija Dinama posljednjih tjedana bila i očekivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zoran Mamić preuzeo je ulogu trenera krajem listopada te je u 12 utakmica upisao sedam pobjeda, dva remija i tri poraza.

Modri su pod njegovim vodstvom povećali prednost ispred konkurencije u prvenstvu, na pragu su polufinala Kupa dok je u europskim utakmicama, unatoč izostanku bodova, momčad izgledala bolje nego na početku natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zoran će vršiti ulogu managera kao što je to u Engleskoj što znači da će objediniti funkcije trenera i sportskog direktora", objasnio je izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo