SMJENA U REALU / Zidane umjesto Mijatovića?

Image

Prema svemu sudeći Predrag Mijatović napustit će mjesto sportskog direktora madridskog Reala, a na njegovo mjesto bi trebao doći Zinedine Zidane.

14.2.2009.
10:32
VOYO logo

Izgledno je da će Predrag Mijatović odstupiti nakon tri godine obnašanja funkcije na mjestu sportskog direktora Real Madrida. Upražnjeno mjesto trebao bi popuniti Zinedine Zidane.

Desetak godina nakon što je Mijatović bio jedan od navijačima omiljenih nogometaša "kraljevskog kluba", postao je prilično omražen među istima, koji ne trpe neke njegove poteze koje vuče od 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju španjolskog Sporta i Mijatović je shvatio u kakvoj se situaciji nalazi, te je odlučio dati ostavku na mjesto sportskog direktora, pa čak već i pregovara o količini novca koju će primiti zbog odlaska s te pozicije.

Što se njegovog nasljednika tiče, Španjolci su ne jednom spominjali legendu francuskog i svjetskog nogometa Zinedinea Zidanea na toj poziciji, a znano je da bi ta odluka "sjela" i navijačima kluba, koji su obožavali Francuza dok je ovaj nosio dres Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo